Sahnede bayılan Aydilge o anları anlattı

Şarkıcı Aydilge geçtiğimiz günlerde Kilyos’ta verdiği konser sırasında sahnede bir anda bayılmış ve yürekleri ağza getirmişti. Aydilge, o anlarla ilgili ilk kez tv100.com’a konuştu. Ünlü şarkıcı, hem “Beyaz atlı kemancım” dediği eşi Utku Barış Andaç’a hem de hayranlarına yanında oldukları için teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol
Sahnede bayılan Aydilge o anları anlattı

Yoğun konser temposuyla bu yaza damga vuran Aydilge, geçtiğimiz günlerde Kilyos’ta sevenleriyle bir araya geldi.

Sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendiren ünlü şarkıcı, sahnede talihsiz bir kaza geçirmiş ve aniden yere yığılmıştı. Sıcaktan bunalan ve kısa süreli baygınlık geçiren Aydilge’ye ilk müdahaleyi “Beyaz atlı kemancım” dediği eşi Utku Barış Andaç yapmıştı.

Aydilge, sahnede baygınlık geçirmesiyle ilgili tv100.com’dan Arda Aşkın Aksoy’a konuştu.

Ünlü şarkıcı, “Çok sıcaktı… Ben de çok zıplıyordum sahnede ve sıcak faktörünü unuttum. Şu anda gayet iyiyim. En çok insanların o aşırı sıcakta benle şarkı söylüyor olmasına çok duygulandım. Çünkü aynı sıcak onları da kim bilir nasıl etkiledi. Yine de orda beni izlemeye devam ettiler. Bu çok kıymetli. Onun dışında eşimin gelip kucaklaması da beni çok duygulandırdı tabi. Bir kez daha beyaz atı, yatı, katı olmasa da pırlanta gibi kalbi olan bir eşim olduğu için ne kadar şanslı olduğumu anladım” diyerek eşine ve sevenlerine teşekkür etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin