'Sahne Tozu Yutanlar' başlıyor

Zorlu PSM’nin yeni dijital serisi “Sahne Tozu Yutanlar” Zorlu PSM YouTube kanalında başlıyor. Programda sahneyi aynı heyecanla tecrübe etmiş farklı disiplinlerden sanatçılar birbirlerine merak ettiklerini soracak.

Google Haberlere Abone ol
'Sahne Tozu Yutanlar' başlıyor

Tiyatrodan müziğe danstan müzikale kadar farklı sanat dallarını icra eden pek çok sanatçıyı ağırlamaya hazırlanan Zorlu PSM’nin yeni dijital serisi “Sahne Tozu Yutanlar” Zorlu PSM YouTube kanalında başlıyor.

Her hafta, sahneyi aynı heyecanla tecrübe etmiş farklı disiplinlerden sanatçıların birbirlerine merak ettiklerini soracağı ve sahne tozu yutmanın kendileri için anlamını konuşacakları Zorlu PSM’nin yeni dijital serisi “Sahne Tozu Yutanlar” 19 Ocak Salı günü Zorlu PSM Youtube kanalından seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

“Hayallerin sınır tanımadığı bir deneyim alanı olan sahneyi bir de onların ağzından dinleyelim” diyerek hayata geçirilen seride, her hafta iki farklı konuğun zaman zaman dertleşmesi zaman zamansa sohbetine dönüşen programla sahnede olmanın anlamı, sahnenin vazgeçilmez isimlerinin ağzından yeniden anlatılacak.

“Sahne Tozu Yutanlar” her Salı Zorlu PSM YouTube kanalından izlenebilecek.

Etiketler Zorlu PSM
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin