Sahne alırken öldüğünü öğrendi! O müzisyene büyük şok. Sahnede şarkı söylüyordu ağlayarak annesi aradı kendi ölüm haberini verdi

Ankara’da yaşayan ve Türkiye’nin birçok farklı ilinde sahne alan ses sanatçısı Vedat Kapan, filmlerde görülecek türden bir olay yaşadı. Genç müzisyen sahne aldığı sırada kendi ölüm haberini aldı .

Google Haberlere Abone ol
Sahne alırken öldüğünü öğrendi! O müzisyene büyük şok. Sahnede şarkı söylüyordu ağlayarak annesi aradı kendi ölüm haberini verdi

Ankara’da yaşayan ve Türkiye’nin birçok farklı ilinde sahne alan ses sanatçısı Vedat Kapan, filmlerde görülecek türden bir olay yaşadı. Birkaç gün önce 24 yaşındaki ses sanatçısı Tekirdağ’da konser verdiği sırada İnstagram hesabı çalındı.Hesabı çalan şahıs kendisini Vedat Kapan’ın menajeri olarak tanıtıp paylaşımlar yapmaya başladı. Önce Kapan’ın kaza geçirdiğini ve yoğun bakımda olduğunu duyurdu. Sonrasında internetten bulduğu bir kaza fotoğrafını, Vedat Kapan’ın kazasıymış gibi paylaştı. 

ÖNCE KAN İHTİYACI SONRA CENAZE

Hızını alamayan şahıs daha sonrasında da Vedat Kapan için acil kan ihtiyacı olduğunu belirten bir paylaşımda bulundu. Son noktayı ise Kapan’ın hayatını kaybettiğini ve cenazesinin Ankara Karşıyaka Mezarlığı’na defnedileceğini söyleyerek koydu.

Haber Global'de yer alan habere göre, hesabının çalındığı ve üst üste paylaşımlar yapıldığı esnada Vedat Kapan ise Tekirdağ’da konser veriyordu. Normal şartlarda kendisinin sahnede olduğunu bildiği vakitlerde aramayan annesinin o gün üst üste aradığını görünce, genç türkücü telefona cevap verdi. Annesinin ağlamasıyla durumun ciddiyetine varan Kapan, aramaların da üst üste gelmesiyle soluğu polis merkezinde aldı.

‘OĞLUM SEN ÖLMEDİN Mİ?’

Olan bitenden sahnede konser verdiği sırada annesinin ısrarlı aramasıyla haber aldığını anlatan Kapan, “Tekirdağ’da sahnedeydim. Sahnede uzun uzun annem aradı. Normalde sahnede olduğumu bildiği için aramazdı. Telefonu açtım, ‘Vedat’a verin telefonu’ dedi. Sesi ağlayarak geliyordu. ‘Anne benim’ diyorum, ‘Oğlum sen ölmedin mi?’ diyor. Benim de daha olaydan haberim yok. O yüzden esprili bir şekilde, ‘Yok anne ölmedim, ruhum konuşuyor seninle’ dedim. Sonra bayağı bir ağladığı için olayın ciddiyetine vardım. Telefonu kapatıp hesabıma giriş yapmamla çıkmam bir oldu, ‘Hesabınızdan çıkış yapıldı’ uyarısı geldi. Telefonu bir kenara koydum ve sonrasında aramalar yağmaya başladı. Bir telefonu kapatıyordum başka bir telefonu açıyordum. En sonunda karakola başvurdum. Sabaha kadar da telefonum karakoldaydı” diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin