Şahmeran sete çıkıyor ama kanal belli değil!

1441 Productions imzalı Şahmeran dizisi, yarın sete çıkıyor. Çekimlerine başlanacak olan dizisinin yayınlanacağı kanal ise henüz belli olmadı. Çekimlerin yapılacağı yer de belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Şahmeran sete çıkıyor ama kanal belli değil!

İrfan Şahin'in sahibi olduğu 1441 Productions'ın yaptığı, Şahmeran dizisi yarın sete çıkıyor. Uzun zamandır üzerinde çalışan dizinin yayınlanacağı kanal ise henüz belli olmadı.

Erkan Birgören’in senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu Şahmeran, İstanbullu Gelin dizisine de ev sahipliği yapan Beykoz'daki görkemli konakta çekilecek.

Demet Akbağ Şahmeran ile ekrana dönüyor

Uzun zamandır dizilerde rol almayan usta oyuncu Demet Akbağ, başrolünde yer aldığı Şahmeran dizisiyle ekrana dönemeye hazırlanıyor. Akbağ, son olarak Show TV'de yayınlanan Sevdaluk dizisinde rol almıştı.

Şahmeran sete çıkıyor ama kanal belli değil!

Deniz Çakır'ın yerine Evrim Alasya

Sürpriz bir kararla, dizinin başrolünde yer alacağı açıklanan Deniz Çakır ile yollar ayrıldı. Çakır'ın yerine Şahmeran dizisinin başrolünde, son dönemin en çok konuşulan oyuncularından Evrim Alasya yer alacak. Alasya, TV8'in yeni sezon dizisi Kırmızı Oda'da canlandırdığı 'Meliha' karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.

Şahmeran sete çıkıyor ama kanal belli değil! - Resim : 2

Kadrosunda yer aldığı Kırmızı Oda dizisindeki sahneleri biten ve tüm ekibe teşekkür paylaşımı yapan Evrim Alasya, Şahmeran dizisiyle yeniden ekranlarda olacak.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koca bir ekibin bir kısmı #kırmızıoda🎈”sağolsunlar beni çok güzel ağırladırlar. Ben gidene kadar gözümün içine baktılar.” #Meliha🖤 aşkla gidiyor...

Evrim Alasya (@mujdevrim)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin