'Şahit yoksa taciz de yok, öyle mi?'

Ayşe Özyılmazel' Hıncal Uluç'un yazısı üzerinden Talat Bulut kararına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
'Şahit yoksa taciz de yok, öyle mi?'

alat Bulut'un Yasak Elma dizisi setinde set çalışanı bir kızı taciz ettiği iddia edilmiş ve konu yargıya taşınmıştı. Mahkeme olaya ilişkin takipsizlik kararı vermişti.



Sabah yazarı Ayşe Özyılmazel, Hıncal Uluç'un Talat Bulut olayına ilişkin kaleme aldığı yazısında kendisini öfkelendiren, hayretlere düşüren, hatta derinden üzen bir bölüm olduğunu söyledi. Yılmazel,

"Delil ve şahit yok diye hayatı kararmış, işinden, ailesinden olmuş binlerce kadın var. Kadınlar susuyor susturuluyor" dedi.



Olay hakkında verilen kararı da eleştiren yazar "Suçlu olduğu kanıtlanana dek herkes masumdur! Anladık! Ama hiç kusura bakmayın, 'Şahit ve delil yok diye taciz yoktur'u anlamadık! Anlamayacağız!" dedi.



Ayşe ÖZYILMAZEL / SABAH



Şahit yoksa taciz de yok, öyle mi?



Masumiyet karinesi yani 'Suçlu olduğu kanıtlanana dek herkes masumdur!'

Oyuncu Talat Bulut'un, 19 yaşındaki set çalışanını taciz etmekle suçlanmasının ardından Hıncalım bas bas bağırdı köşesinden. "Durun" dedi, "Bu bir iddia ve kanıtlanmadı."

Hıncalım'ın altını çizmek istediği noktayı anlayarak buraya kadar durabiliriz. Evet! Suçlu olduğu kanıtlanana dek herkes masumdur.

Ve fakat Talat Bulut'a açılan davaya takipsizlik kararı çıkınca bir yazı yazdı Hıncalım. Yazısında da bakış açısı olarak beni son derece öfkelendiren, hayretlere düşüren, hatta derinden üzen bir bölüm vardı.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin