Şahin Akdemir'i unutmadı! İbrahim Çelikkol'dan duygulandıran paylaşım

Milas’ta yangın söndürme çalışmalarına katılan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Çelikkol, Şahin Akdemir'i de unutmadı.

Google Haberlere Abone ol
Şahin Akdemir'i unutmadı! İbrahim Çelikkol'dan duygulandıran paylaşım

Kontrol altına alınan Marmaris yangınında görevliler ile birlikte mücadele eden ve yangınların arasına dalan oyuncu İbrahim Çelikkol, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımında, görevlilere yardım götürürken dönüş yolunda geçirdiği kaza sonucu dumanlardan etkilenerek hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin'e de yer veren Çelikkol, şu ifadeleri kullandı:

"Alevlerin karşısında Çınar gibi duran kadınlar, Aslan gibi delikanlılar, Efsanevi yaşlılar, Deli yürekli adamlar, "Tek bir ağaç, bin canlı!" diyerek canla başla hayatlarını hiçe sayarak savaşan itfaiye, zabıta, polis, asker tüm kardeşlerimle birlikte mücadele vermekten gururluyum... Ortak sevdamızın ortak savaşında ormanların her karışına fedakarlık ve kahramanlık destanı bırakan gerçek kahramanlar... 80 milyon kişiye "iyi ki varsın" dedirten, bu büyük yangın mücadelesinin kahramanlarından ŞAHİN'i ve bu uğurda yaşamını yitirmiş tüm kardeşlerimiz, sizleri unutmayacağız... Bu mücadelede bulunan bütün cesur yüreklere selam olsun..."

Şahin Akdemir'i unutmadı! İbrahim Çelikkol'dan duygulandıran paylaşım

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin