Şahan Gökbakar'dan Yılmaz Özdil paylaşımı: Fikirlerini özgürce açıkladı diye...

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Sözcü TV'den ve Sözcü gazetesinden ayrıldığını duyuran Yılmaz Özdil hakkında, "Fikirlerini özgürce açıkladı diye, yıllardır emek verdiği Sözcü'den atılmasını kınıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şahan Gökbakar'dan Yılmaz Özdil paylaşımı: Fikirlerini özgürce açıkladı diye...

Sözcü TV'nin kurucularından olan gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü TV'denayrıldığını duyurmuştu. Özdil, dün de sosyal medya hesabından gazeteden de ayrıldığını duyurdu ve bugün de sok kez okurlarıyla buluştu.

Şahan Gökbakar, Özdil'in ayrıldığını duyurmasının ardından bir paylaşım yaparak, "Yılmaz Özdil'den haz etmem. Ancak fikirlerini özgürce açıkladı diye, yıllardır emek verdiği Sözcü'den atılmasını kınıyorum" dedi.

'SÖZCÜ'DEN ATILMASINI KINIYORUM'

Şahan Gökbakar paylaşımında şu ifadelerini kullandı:

"Yılmaz Özdil'den haz etmem. Yazılarında bana yarattığım karakter adıyla hitap ederek aklınca beni aşağılayan ve sınıflandıran biridir kendisi. Ancak fikirlerini özgürce açıkladı diye, yıllardır emek verdiği Sözcü'den atılmasını kınıyorum. Zihniyet aynı. Beğenmedim dediklerini kovun!"

'SÖZCÜ'DEN AÇIKLAMA GELDİ'

Diğer yandan Gökbakar, bir paylaşım daha yaparak, "Sözcü'den açıklama geldi: Yılmaz Özdil, Sözcü Gazetesi’nden kendisi istifa etti. “Kovulma” diye bir şey söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Av.İsmail Yılmaz. Sözcü Gazetesi vekili" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin