Şahan Gökbakar o çalışanın mesajını paylaştı

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, geçtiğimiz gün kendisi hakkında yapılan 'koronavirüse yakalanan güvenlik görevlisini işten çıkardı' şeklindeki haberi sert bir dille yalanlamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Şahan Gökbakar o çalışanın mesajını paylaştı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Şahan Gökbakar, kendisi hakkında yapılan bir habere tepki göstermiş ve Çamaşırhane adlı şirketinde çalışan bir güvenlik görevlisinin koronavirüse yakalandığı için işten çıkarılmadığını söylemişti.

Kendisine iftira atmak adına bu tarz haberlerin yapıldığını ve bahsi geçen haberdeki kişinin bu tarz bir uygulamaya maruz kalmadığını söyleyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabından hakkında yapılan bu habere sert tepki göstermişti.

Dünya görüşü ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar yüzünden bazı gazeteler ve haber siteleri tarafından ‘Vatan haini’ ilan edilmeye çalışıldığını söyleyen Gökbakar, hakkında yapılan ve çok rahatsızlık duyduğu haberin takipçisi olduğunu yaptığı son paylaşımıyla gösterdi.

Haberde bahsi geçtiği gibi S.D isimli güvenlik görevlisinin işten çıkarılmadığını kendi isteği ile işten ayrıldığını gösteren bir yazışma paylaşan Gökbakar şunları yazdı: “İşten attığımız iddia edilen S.D adlı güvenlik personelinin, ayrıldığı gün şirket Whatsapp grubuna attığı veda notu ve yetkilimizin cevabı… Proje sorumlusu İshak bey dediği de, S.D'nin bağlı olduğu Securitas firması yetkilisi…”

Hakkında yalan haber yapıldığının altını, paylaşımı sonrasında yeniden çizen Gökbakar, haberi yapan kişiye seslenerek bu gelişmelerin de büyük bir manşet yapılmasını istediğini söyledi.

İşte, Şahan Gökbakar'ın o paylaşımı;

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İşten attığımız iddia edilen S.D adlı güvenlik personelinin, ayrıldığı gün 2bucuk ay evvel sirket Whatsapp grubuna attığı veda notu ve yetkilimizin cevabi... Proje sorumlusu İshak bey dedigi de, S.D. nin bağlı olduğu Securitas firması yetkilisi... Noldu simdi🤔🤔KARALAMA AMAÇLI YALAN HABER YAPAN SABAH GAZETESİ VE İSTİHBARATÇI HANIM, BUNU DA BÖYLE BÜYÜK BİR MANŞET BEKLİYORUM SİZDEN ŞİMDİ... Temsili: Gazetede su an bir muhabir yayin yonetim odasina girer ve "efendim Şahan yeni bir post atmış, kovdular diye manset attigimiz adamin veda mesajini yayinlamis..!" Yetkili: Tamam panik olmayın, yaz " Gökbakar kardesler kovduklari adamı, kazan dairesine bağlayıp yagli hortumla doverek veda mesaji attirdiii" hemen girin haberi😂😂😂✌️#yalancınınmumu #yatsıya #kadar #yanar

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin