Şahan Gökbakar, canlı yayında tırnak kesen Hakan Bayrakçı'yı tiye aldı! O anlar sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu

Başarılı komedyen Şahan Gökbakar, katıldığı canlı yayında tırnaklarını kesen Hakan Bayrakçı'yı tiye aldı. Gökbakar, kendisini konuk gibi eklediği videoda hem diş fırçaladı hem de ayak parmaklarının tırnaklarını kesti.

Google Haberlere Abone ol
Şahan Gökbakar, canlı yayında tırnak kesen Hakan Bayrakçı'yı tiye aldı! O anlar sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu

Önceki akşam Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk olan Hakan Bayrakçı, canlı yayında cebinden tırnak makasını çıkararak el tırnaklarını kesti. Canlı yayında olduğunu hatırlayan Bayrakçı hemen makası elinden bıraksa da o anlar sosyal medyada gündem oldu. Bayrakçı'nın canlı yayındaki o hallerine Şahan Gökbakar da sessiz kalamadı.

HEM DİŞ FIRÇALADI HEM TIRNAK KESTİ

Gündeme dair yaptığı gönderme ve açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Şahan Gökbakar, kendisini konuk gibi videoya ekleyerek hem ayak tırnaklarını kesti hem de dişlerini fırçaladı.

Kendine "Akif Orhan Kaypak" adını veren Gökbakar, videoyu 4,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak "Canlı yayında kişisel bakım. Hakan Bayrakçı tırnak kesiyorsa Akif Orhan Kaypak olarak altta kalamazdım" notunu ekledi.

Gökbakar'ın paylaşımına Oğuzhan Uğur, Seren Serengil, Fatih Ürek, Yeşim Salkım ve Fatma Toptaş gibi isimlerden kahkaha emojili yorum yağdı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin