Şahan Göbakar'dan 'vergi' cevabı!

Ünlü komedyen, vergi haberlerine sosyal medyadan cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Şahan Göbakar'dan 'vergi' cevabı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, geçen gün açıklanan vergi listesinde ilk 100'e girememesiyle ilgili yapılan yorumlara sosyal medyadan cevap verdi.



Recep İvedik 4 filmiyle yapımcıdan payına düşen 25 milyon TL'yi alamadığını söyleyen Gökbakar buna rağmen 3 milyon TL vergi ödediğini söyledi. 



Vergi rokertmenleri listesinde 58. sırada yer alan Cem Yılmaz da, geçen gün Twitter sayfasından 'Benim vergi listesinde 58. olmam olimpiyatta 100 metrede yan kulvarda duran ama koşmayan Usain Bolt'u geçmek gibi bir şey herhalde. Tebrikler' diye bir tweet atmış ve bu sözler Türk sinemasının en çok kazanan ismi olmakla övünen Gökbakar'a gönderme olarak algılanmıştı.



Şahan Gökbakar'ın açıklaması da, Cem Yılmaz'a cevap olarak yorumlandı.



Gökbakar'ın açıklaması şöyle:



Çalınan 25 milyon TL’me rağmen 3 milyon TL vergi vermişim. Hesap et, çalınanın yüzde 35’ini. Yani ilk 100 kişi adam da 100-150 arası adam değilmiş gibi bir mantık var sanki bazılarında. Hani ‘Şahan nerede ya listede’ diyen bazı dedikoduculara cevap olsun. Ayrıca bir de o çalınan paranın kurumlar vergisini de şirket olarak 4 milyon TL devlete ödedik. Oldu mu? Allah başkasının cüzdanıyla ilgilenen leş kargalarını uzak tutsun hepimizden


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin