Sağlıklı cinsel birliktelik için bu 7 tüyoyu hayatınızın merkezine alın!

Cinsel birliktelikle partnerinizle çok daha mutlu bir hayat geçirebilmek için bu 7 tüyoya kulak verin!

Google Haberlere Abone ol
Sağlıklı cinsel birliktelik için bu 7 tüyoyu hayatınızın merkezine alın!

Cinsel ilişki içerisinde bulunurken, bilinçli bir şekilde davranmak cinsel birliktelik çok daha büyük haz alınmasını sağlamaktadır. Bilinçli cinsel ilişki, eşlerin birbirlerini bilerek çeşitli dokunuşlarda bulunması sürecin çok dah akeyifli geçmesini sağlayacaktır.

Yapılan araştırmalar sonucunda cinsel ilişkinin çok daha keyifli ve sağlıklı geçmesini sağlayabilmek için bu 7 tüyonun oldukça önemli olduğuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Cinsel ilişkinin çok daha sağlıklı ve keyifli olmasını sağlayabilmek için bu hususlara önem vermeyi ihmal etmeyin.

1- Çocuklukta yaşadığı hikâyaler

Cinsel ilişkiden önce eşlerin birbirini tanıma evresinde çocukluğuna ilişkin önemli detayları bilmeleri ve birbirlerinin özel hayatlarına önemli dokunuşlarda bulunması fazlasıyla önemlidir. Çocukluk hikayeleri kişinin gerçek karakterinin ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

2- Sınırlı ilişki geçmişi

İlişki geçmişi konuşulması esasında tartışma ve kışkançlıkların fitillenmesine neden olan durumlardan bir tanesi olurken esasında ilişki geçmişind eyapılan hatalar yahut hoşlanılmayan durumları net bir ifadeyle partnerinize sürmeniz, ilişkinizin kuvvetlenmesine neden olacaktır. Bu noktada olabildiğince yalın bir şekilde durumu izah etmeniz önemlidir.

Kıskandırmaya çalışmak yahut yaşanılan olaylar üzerinden örnek vermek çok dorğu bir tutum olmayacaktır. Unutmayın duymaktan hoşlanmayacağınız herhangi bir düşünceyi karşı tarafta duymaktan oşlanmayacaktır.

3- İstek tercihleri

Her insanın ilişkiyi yaşama ve ilişkiyi gösterme şekli farklı olurken, sağlıklı ve kaliteli bir ilişki içerisinde olabilmek için isteklerinizden ve arzularınızdan net bir şekilde bahsetmeniz fazlasıyla önemlidir. 

Herkes ilişki içerisinde partnerine ne istediğini açık bir dille söylerse süreç çok daha keyifli bir boyuta ulaşacaktır.

4- Krizleri olabildiğince sakin geçirin

En mutlu ya da en anlayışlı insanlar bile zaman içerisinde çeşitli problemler yahut zorluklarla karşı karşıya kalabilmektedir. Zorlu süreçlerden çok daha az sancılı bir şekilde atlatabilmek için sakin davranmak ve olabildiğince dürüst davranmak son derece önemlidir. 

Olayları çarptırmadan direkt olarak parnetinize açmanız her ne kadar güzel bir durum olsa da bir o kadar da tehlikelidir. Dolayısıyla tam karraında ve partnerinizi üzmeden diyaloğa geçmeniz fazlasıyla önemlidir. 

5- Cinsel isteklerde açık davranmak

Cinsel birlikteliğinizi canlı tutmak için birbirinizin hoşlandığı uygulamalar içerisinde bulunmanız fazlasıyla önemlidir. Çiftler birbirlerinin hoşlandığı noktaları bilmesi cinsel birlikteliğin güçlü olmasını sağlarken aynı zamanda bu durum üzerine konuşmalar gerçekleştirilmesi önemlidir.

6- Kendi beyninizdeki düşüncelerden az da olsa bahsedin

İç dünyada düşünülen olaylar bazı durumlarda ilişkinin yıpranmasına ve hiç yoktan yere çeşitli tartışma durumlarının oluşmasına neden olabilmektedir. Günlük hayat içerisinde aklınızı kurcalayan olaylar yahut can sıkıntılarınızı parnetinizle paylaşmanız belkide sürecin çok daha kısa süre içerisinde geçmesine yardımcı olacaktır.

7- Hayallerinizi ve geleceğe dair planlarınızı birbirinizle paylaşın

Geleceğe dönül planlardan ve hayallerden bahsetmek ilişkinin çok daha köklü ve sağlam bir yapıda olmasını sağlayacaktır. Dolayısıyla partnerinizle ilerideki hayallerinzden bahsetmeniz, kendisini özel hissetmesine neden olurken özel bir anın doğmasını sağlayacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin