Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı atama başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere başvuruda bulunan adaylar, atama kurası için heyecanlı bir bekleyiş içerisinde. 8 – 14 Eylül tarihleri arasında başvurularını tamamlayan adaylar, Sağlık Bakanlığı’na girebilmek için yapılacak kurayı bekliyor. Tüm gözler Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan kura takviminde. Yapılan değerlendirmeler sonrasında ilan edilecek olan kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman?

Google Haberlere Abone ol
Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı atama başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Adaylar, 8 – 14 Eylül tarihleri arasında başvurularını tamamladı. Sağlık Bakanlığı’nın başvuru değerlendirmelerinin tamamlanmasının ardından açıklanacak kura sonuçları için meraklı bekleyiş devam ediyor. Peki, Sağlık Bakanlığı Atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman? 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımında son durum

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA KURASI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı atama başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı atama sonuçları, yayınlanan takvime göre 22 Eylül tarihinde PBS üzerinden açıklanacak. Kura çekimi ise 30 Eylül tarihinde yapılacak.

Sonuçlar ise, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde "https://yhgm.saglik.gov.tr" yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e-Devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile giriş yapılarak görüntülenebilecek.

 Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı atama başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

Kura çekimi 30 Eylül Perşembe günü yapılacak, yeri ve saati "https://yhgm.saglik.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. Atamaya esas evraklar, 15 Ekim Cuma saat 18.00'e kadar alınacak.

ATAMAYA ESAS İSTENEN BELGELER NELERDİR?

Kura sonrasında Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlar kadrolarına yerleşen adayların atama işlemlerinin tamamlanması için aşağıda belirtilen atamaya esas belgeler başvuru dilekçeleri ile birlikte; ilan edilen takvim çerçevesinde yerleştikleri kurumun ekte belirtilen adresinde olacak şekilde kargo ile gönderilecek veya elden teslim edilecektir.

 Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı atama başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 3

  • Adli sicil durumunu beyan eden imzalı dilekçe.
  • Askerlikle ilişiklerinin olmadığına dair durumunu beyan eden imzalı dilekçe. (Bakaya olanların atamaları yapılmayacaktır)
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını beyan eden imzalı dilekçe.
  • Vesikalık fotoğraf. (son altı ay içerisinde çekilmiş 6 adet)
  • Mal bildirim formu.
  • Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmakta iken görevlerinden ayrılmış olanların, en son çalıştıkları kurumlarından alacakları onaylı hizmet cetveli.
  • Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli çalışanlar ve özel sağlık tesislerinde çalışanlar kurumlarıyla ilişiklerinin kesildiğine dair belge.
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin