Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan kötü haber. Fahrettin Koca'nın ayak parmakları kırıldı. Gazeteci Barış Yarkadaş tv100 canlı yayınında açıkladı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ayak parmaklarından 3'ünün kırıldığını tv100 canlı yayınında açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan kötü haber. Fahrettin Koca'nın ayak parmakları kırıldı. Gazeteci Barış Yarkadaş tv100 canlı yayınında açıkladı.

Usta gazeteci ve televizyoncu Erdoğan Aktaş'ın hazırlayıp sunduğu tv100'ün gündem yaratan programlarından Sağlı Sollu'da gazeteci Barış Yarkadaş kritik bir bilgiyi paylaştı. Yarkadaş, 10 gün önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ayak parmaklarından 3'ünün kırıldığının söyledi.

Yarkadaş şu açıklamaları yaptı:

"Fahrettin beyin 10 gün önce ayaklarından 3 parmağı kırılmış. Kimseye söylememişler. Bugün de rahmetli Ekrem Karakaya'nın cenazesine o kırık parmakları ile gitmiş. Hatta bu sırada da yakın çevresinden edindiğim bilgiye göre 60'a yakın doktorla görüşmüş. Bu sağlıktaki şiddetle ilgili. Fakan oanlara da söylememiş."

Yarkadaş, Bakan Koca'ya canlı yayından geçmiş olsun dileğini iletti. Yarkadaş, "Sayın Bakanın insani yanları güçlüdür. Umarım Sağlık Bakanı da bir an önce iyileşir." dedi.

Yarkadaş şöyle devam etti:

"Küçük bir kaza geçirmiş. 3 parmağı kırılmış. 10 gündür de tedavisi sürüyormuş. Sadece teadvi eden doktoru biliyormuş. Başka da kimseye söylememişler."

İşte Yarkadaş'ın o açıklamaları:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin