Sağlam ve Demirhan ailelerinin düğünü iş dünyasını buluşturdu

İş insanı Burhan Sağlam’ın kızı ile Türkiye’ye getirdiği büyük yabancı sermayelerle adını duyuran Halil İbrahim Demirhan’ın oğlu dünya evine girdi. Müberra Sağlam ve Furkan Demirhan’ın düğünü, İstanbul’da son yıllarda yapılan en büyük davete ev sahipliği yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Sağlam ve Demirhan ailelerinin düğünü iş dünyasını buluşturdu

SAĞLAM VE DEMİRHAN AİLELERİNİN DÜĞÜNÜ

TÜRKİYE, AVRUPA VE ORTADOĞU’NUN İŞ VE CEMİYET DÜNYASINI BULUŞTURDU

 

Müberra Sağlam ve Furkan Demirhan’ın düğünü, İstanbul’da son yıllarda yapılan en büyük davete ev sahipliği yaptı.

Sağlam ve Demirhan ailelerinin Mandarin Oriantal Boshporus’daki düğün daveti, bin kişiyi aşan davetli sayısı ile yıla damga vurdu.

Almanya’da mobil iletişim başta olmak üzere pek çok yatırımı bulunan, Türkiye’de de Dark İstanbul Medya’nın kurucu ortaklarından olan iş insanı Burhan Sağlam’ın kızı ile Türkiye’ye getirdiği büyük yabancı sermayelerle adını duyuran inşaat, enerji ve mega proje yatırımlarıyla bilinen Halil İbrahim Demirhan’ın oğlunun cuma akşamı Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleştirilen düğün töreni dillere destan bir geceye sahne oldu.

İş dünyasının iki önemli ailesi, dünyanın dört bir yanından gelen iş, sanat, medya, cemiyet ve siyaset dünyasından önemli isimleri ağırladı.

Müberra Sağlam ve Furkan Demirhan’ın binin üzerindeki davetlisi, muhteşem organizasyonun ardından ‘Yılın düğünü’ yorumunu yapmaktan kendini alamadı.

Başta Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam ve Selva Çam, Al Nemash ailesi, Zarooni Ailesi, Almarzouq ailesi, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Abdurrahman-Zehra Kaan, Dadkarim Mulla, Seeb Ali, Ajay Bhatia,Ziad Barakat, Hasan Al Amoudi ve ailesi, Abdullah Bomogaddem ve ailesi, Mutlaq Alzayed ve ailesi, Esat Akbülbül, Jamal Alhai, Mohammed AlSager, Çiğdem Çalık ve Mert Çalık, Talal Almehri , Alturairi Ailesi, Al Muhaidib ailesi, Cemal-Reyhan Kalyoncu, Ömer Bolat, Zafer Sırakaya, Çetin Gül, Songül-Tuncay Aşçı, Güney İkizve eşi, Mehmet Çelebi ve ailesi, Dilşad Atuş, Mehmet-Zeynep Bozdağ olmak üzere, birbirinden ünlü isimler Sağlam ve Demirhan ailelerinin bu önemli gecesinde İstanbul’daydı.

Körfez, Ortadoğu, Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen ailelerinin bir araya geldiği düğünde genç çiftin nikahını Ümraniye  Belediye Başkanı İsmet Yıldırım kıydı. İki ailenin yakın dostlarından oluşan beş önemli iş insanı da genç çifte “iki cihanda mutluluk” dileyerek şahitlik ettiler. Müberra Sağlam ve Furkan Demirhan’ın şahitleri Cemal Kalyoncu, Ömer Bolat, Ali Demirhan, Sulaiman Al Muhaideb ve Abdulwahab Al Marzouq oldu.

Barbaros Büyükakkan’ın şarkıları ve Jadedans Gurubu’nun dans gösterisi ile renklenen düğünün organizasyonunu Inside Flovers & Event-Selin Saral gerçekleştirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin