Sağanak sonrası fabrikada göçük. Depo bölümünde göçük meydana geldi: Göçük enkazında kalan işçinin cansız bedenine ulaşıldı

Giresun'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bir fabrikada göçük meydana geldi. Alınan bilgiye göre su fabrikasının depo bölümünde meydana gelen çökme sırasında 3 işçi enkazın altında kaldı. Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda göçük altında kalan işçilerden ikisi çıkarıldı, yoğun çalışmanın ardından kalan diğer işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sağanak sonrası fabrikada göçük. Depo bölümünde göçük meydana geldi: Göçük enkazında kalan işçinin cansız bedenine ulaşıldı

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde sağanak nedeniyle su fabrikasının depo bölümünde çökme meydana geldi. Göçük altında kalan 3 işçiden 2'si kurtarıldı. Ekipler, moloz ve toprak yığını altında kalan bir işçinin kurtarılması için çalışma başlattı.

Olay, saat 22.45 sıralarında meydana geldi. Bölgede etkili olan sağanak yağış sonrasında ilçenin Üçtepe beldesindeki su fabrikasının depo bölümündeki menfezde çökme meydana geldi. Çökme sonucu forkliftle çalışma yapan 3 işçi toprak altında kaldı.

AKUT, AFAD, DSİ VE İTFAİYE GELDİ

İhbar üzerine bölgeye AFAD, AKUT, DSİ, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İş makinesi destekli ekiplerin çalışması sonucu, toprak altında kalan işçilerden Ali C. ile Şenol K. yaralı olarak kurtarıldı. İki işçi olay yerinde bekleyen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki hastanelere sevk edildi.

Göçük altında kalan Şinasi Özdemir'den (50) yaşam belirtisi alındı. Forklifte sıkıştığı belirlenen Özdemir'i kurtarmak için demir aksamı oksijen kaynağı ile kesmeye çalışan ekipler, bir yandan da elden ele kovalarla toprak molozu kaldırarak zamana karşı mücadelelerini sürdürüyor. 

FORKLİFT ÇIKARILDI; KAYIP İŞÇİ ARANIYOR

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde su fabrikasının bakım atölyesindeki menfezde oluşan göçükte, enkaz altında kalan işçi Şinasi Özdemir için çalışmalar sürüyor. Çalışmalar sırasında, toprak yığını ile gömülen forklifte ulaşıldı. Forklifti kullandığı değerlendirilen Özdemir'e ise rastlanmadı. Bu arada kayıp işçinin ailesi ve mesai arkadaşları, umutlu bekleyişini sürdürüyor.

Sağanak sonrası fabrikada göçük. Depo bölümünde göçük meydana geldi: Göçük enkazında kalan işçinin cansız bedenine ulaşıldı

2 İŞÇİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Göçük altından çıkartılan işçilerden göğüs bölgesinde kırıklar oluşan Şenol Karagöz ile başına darbe alan Ali Çamcı'nın hastanedeki tedavilerinin ise sürdüğü belirtildi.

İNŞAAT İŞÇİSİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI 

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde su fabrikasında menfezde oluşan göçükte, enkaz altında kalan işçi Şinasi Özdemir'in cansız bedeni, yaklaşık 2 kilometre sürüklendiği derede bulundu. Özdemir'in cesedi, ekiplerce dereden alınarak otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin