Şafak Pavey'e şok suçlamalar yönelten Sabah yazarı özür diledi!

Twitter hesabındaki iddialarıyla tepki çeken Sevilay Yükselir, yazdıklarını sildi.

Google Haberlere Abone ol
Şafak Pavey'e şok suçlamalar yönelten Sabah yazarı özür diledi!

Sabah Gazetesi Yazarı Sevilay Yükselir CHP Milletvekili Şafak Pavey için Twitter hesabına "Bu ilk yalanı değil. İsviçre de 1 çocuğu kurtarmak için mi yoksa kocası terk ettiği için mi o trenin önüne atladı sormak lazım kendisine" yazdı.



Yazdıkları tepki çeken Yükselir, Pavey hakkındaki bu iddiasını Twitter hesabından sildi. Yükselir, ardından şu tweet'leri paylaştı:



"Çok sevdiğim bir akil insan Pavey'in tren kazası ile ilgili twetin çok gaddarca olduğunu söylediği için silmem konusunda rica etti. Siliyorum.Pavey'le ilgili ilk yazdığım twetlere gelen saldırılara yenik düşüp tren kazasıyla ilgili yazdığım o twetten dolayı özür diliyorum. Bakın yazdıklarımdan geri adım atıyorum demedim. Sadece bir twet vardı yazmamış olmayı yeğlerdim onu sildim. Gerisi duruyor ve aynı noktadayım. Yalnız aynı özrü Pavey den de bekliyorum. Söylenmemiş bir söz üzerinden biz başı açık kadınlarla başı kapalıları karşı karşıya getirdiği için. Benim attığım o twet gaddarca olabilir ama Pavey'in provokasyonu ondan aşağı kalmaz. Hatta daha da gaddar. Kışkırtıcılık en fena şey! Bakın bi daha yazıyorum. Son kez. O tweti doğru olmadığı için silmedim. Dostumun uyarısı üzerine sildim. Siz hakaret ettiniz diye değil!"






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin