Sadri Alışık Tiyatro Ödülü Eskişehir'de!

Ünlü oyuncu, 'Gergedan' adlı oyunundaki rolü ile 'Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Sadri Alışık Tiyatro Ödülü Eskişehir'de!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının “Gergedan” adlı oyunundaki rolü ile Mert Kırlak, ‘Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ ödülüne değer görüldü.



‘6. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri’ geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Başkanlığını Gülşen Karakadıoğlu'nun yaptığı Seçici Kurul Üyeleri tarafından ödüle layık görülenlere, Ankara Devlet Tiyatrosu Şinasi Sahnesi’nde yapılan törenle ödülleri verildi.



Gecede, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının “Gergedan” adlı oyunundaki rolü ile aday olan “Mert Kırlak ‘Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ ödülüne değer görüldü.



Sadri Alışık Ödülüne değer görülen Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Mert Kırlak, ikinci kez aldığı ödülün, Eskişehir Şehir Tiyatrolarının Türk Tiyatrosuna vurduğu damganın sonucu olduğunu belirterek, “Eskişehir Şehir Tiyatroları hergün Ulusal Tiyatroya damgasını vuran oyunlarla izleyicisini karşısına çıkıyor.Eskişehir Türkiye’de nüfusa oranla en çok tiyatro izlenen kent olmasını, Şehir Tiyatrolarının temelini atan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e borçluyuz. Bu durum benim için çok büyük övünç kaynağı. Şehir Tiyatrosu ailesine çok teşekkür ederim” dedi. 


Etiketler eskişehir gergedan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin