Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlıyor? Sadakatsiz yeni sezon ilk bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve yabancı bir dizinin uyarlaması olan Sadakatsiz, yaz sezonunun gelmesiyle ara verdi. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı Sadakatsiz dizisinin sevenleri ise yeni sezon yayın tarihini merak ediyor. Aldatan bir eşten alınan intikamı anlatan entrika dolu Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlıyor?

Google Haberlere Abone ol
Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlıyor? Sadakatsiz yeni sezon ilk bölüm ne zaman?

Geçtiğimiz sezonun reyting rekortmeni Sadakatsiz dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisinden ilk tanıtım da geldi. Yayınlanan yeni fragmanda; Derin tekerlekli sandalyede otururken, Volkan ve Asya arasındaki son gelişmeler izleyiciyi şaşırttı.

SADAKATSİZ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlıyor? Sadakatsiz yeni sezon ilk bölüm ne zaman?

Sadakatsiz dizisi 29 Eylül Çarşamba akşamı 32. Yeni sezon ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Yeni sezon fragmanında Asya’nın, 'Neden yaşıyoruz? Eskiden olsaydı kalbimiz bizi hayatta tutmak için binlerce ton kan pompalıyor derdim. Ama şimdi neden yaşıyoruz bilmiyorum ama tek bildiğim mutlu olmak ve mutlu etmek istediğim.' Dediği görülüyor.

Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlıyor? Sadakatsiz yeni sezon ilk bölüm ne zaman? - Resim : 2

Volkan ise bir görüşmede, 'Eşimle oğlum burada, İstanbul'dalar. Onlar önden geldiler ev için. Bir de kızım var Zeynep. O benimle Tekirdağ'da. Orada birkaç işi toparlamak için bulunuyorum. Sonra Zeynep'i de alıp buraya geleceğim.' diyor.

Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlıyor? Sadakatsiz yeni sezon ilk bölüm ne zaman? - Resim : 3

Fragmanın finalinde ise Derin'in tekerlekli sandalyede oturduğu görülüyor.

SADAKATSİZ YENİ SEZON İLK FRAGMAN

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlıyor? Sadakatsiz yeni sezon ilk bölüm ne zaman? - Resim : 4

Asya’nın Derin’in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin’in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür. Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin’i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin