Sadakatsiz yemek sahnesi ne zaman yayınlanacak?

Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi Sadakatsiz, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin merakla beklenen yemek masası sahnesinin yayınlanacağı tarih de belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sadakatsiz yemek sahnesi ne zaman yayınlanacak?

Kanal D’nin yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizisi Sadakatsiz'in ilk tanıtımında yer alan yemek masası sahnesi, büyük merak uyandırmıştı.

Sadakatsiz dizisini köşesine taşıyan Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, izleyenlerin merakla beklediği o sahnenin, çarşamba akşamı yayınlanacak olan 6'ncı bölümde ekranlara geleceğini açıkladı.

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET

Asya'nın etrafı sarılınca!

‘Sadakatsiz’de Asya’yı birden erkekler sardı. Mert hoşlanıyordu. Bu hoşlanma birden ‘tehdit’e savruldu. Sitenin kapıcısı Faruk, “Ben sizin koruyucu meleğinizim” diye onun için hayırlı işler de yapıyor fakat “Siz bana emanetsiniz” diye fena halde sahipleniyor.

Öte yandan Selçuk, “Sen benim hamile sevgilime nasıl uyku hapı verirsin?” diye peşinde, “Seni sosyal medyada ifşa ederim, ekrana çıkar söylerim” diye tehdit ediyor. Malum zaten Volkan başlı başına bir ‘fenomen’. E oğlan desen artık durumlardan haberdar kafayı yemek üzere. Sonunda Asya kendini sulara attı. Gerilimi kıvamındayken birden ‘Yeşilçam’a’ doğru evrilme riski ile bıçaksırtı bir durum arzetmeye başladı. Aman dikkat!

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin