Sadakatsiz dizisine damga vuran sahne

Sadakatsiz'in 17 Şubat tarihli 18. son bölümünde, Volkan hakkında basında çıkan haberler, onun itibarını yerle bir ederken, Selçuk,'un babasının Haluk Güçlü olduğunun ortaya çıkması çarpıcı anlara neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sadakatsiz dizisine damga vuran sahne

Derin'le evde yaşanan büyük kavgadan sonra kendini dışarı atan Volkan'ın Asya'yla yeniden birlikte olmak istemesi ise Sadakatsiz 18. son bölüme damga vurdu. Tüm bu gelişmeler sonrası dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Sadakatsiz son bölüm full izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Sadakatsiz 18. son bölümün tamamı tek parça Kanal D'nin internet sitesinde yayınlandı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı ve konusuyla da dikkat çeken Sadakatsiz'in bu haftaki son bölümünde Volkan'ın Asya'ya pişman olduğunu söylemesi izleyenleri şoke etti. Volkan ve Asya ilişkisinin akıbeti merak konusu olurken, Derya'nın vedası ise yürekleri burktu. Sadakatsiz 18. son bölümü kesintisiz aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SADAKATSİZ 18. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 18. Bölümde Asya'nın dönüşüyle taşlar yerinden oynuyor!

Asya’nın dönüşü ve Derin’e karşı kazandığı zafer, Derin’i sürpriz hamleler yapmaya iter. Ali’nin evden gitmesinin ardından büyük bir vicdan azabı yaşayan Volkan’ı bambaşka sorunlar beklemektedir. Yaşanan gelişmeler sürpriz yüzleşmelere zemin hazırlarken, ortaya çıkan hangi beklenmedik gerçek birden fazla kişinin hayatını kökünden değiştirecektir?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sadakatsiz 19. Bölüm Fragmanı yayında! Gönül, Haluk'un büyük sırrını öğreniyor!

Selçuk'un annesi Hicran, Gönül'ün yanına gelmiştir. Sohbet edip çocuklardan bahsederken, Gönül hiç beklemediği şekilde Haluk hakkındaki şok gerçeği öğrenir. Haluk'un bilinmeyen bir oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşen Gönül ne yapacağını şaşırır. Haluk'un kendini ifade etme çabaları da sonuç vermeyecektir.

Gönül bundan sonra ne yapacak? Haluk evliliğini toparlayabilecek mi?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin