Saçları jet hızında uzatan tüyo bulundu: 1 haftada sırma gibi saçlara sahip olmak mümkün. Hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir?

Saçları doğal ve sağlıklı yoldan uzatmanın anahtarı, mutfağınızda bulunan malzemelerde gizli olabilir. Saç köklerini besleyerek hızla uzatmak için bu ev yapımı doğal maskeleri mutlaka deneyin. Yalnızca 1 haftada inanılmaz etkilere tanık olacaksınız. İşte hızla saç uzatan ev yapımı maskeler

Saçları jet hızında uzatan tüyo bulundu: 1 haftada sırma gibi saçlara sahip olmak mümkün. Hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir?

Uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak herkesin hayalidir. Piyasada saç uzatmaya yönelik pek çok kozmetik ürünü mevcuttur. Ancak bunların hiçbiri doğal ev yapımı maskeler kadar etkili değildir.

Saçınızın daha uzun ve sağlıklı büyümesine yardımcı olmak, saç büyümesi ve kalınlığı için birçok ev yapımı saç maskesi vardır. Sizler için en etkili saç uzatan ev yapımı maskeleri bir araya getirdik:

Yumurta ve ballı saç maskesi

B kompleksi vitaminleri, proteinleri ve mineralleriyle dolu olan yumurtalar saç sağlığını korumak için çok faydalıdır. Tüm bu besinler saç köklerini güçlendirir ve saç dökülmesin dindirir.

Yumurta yeni saç büyümesini teşvik etmeye yardımcı olur ve saça hacim kazandırır. Bu yumurtalı saç maskesini hazırlamak için bir yumurtayı bir kaseye kırın ve üzerine bir yemek kaşığı bal ekleyin.

Pürüzsüz bir macun elde edene dek karıştırın. Saç derinize ve saçınıza uygulayın ve 15 dakika bekletin. İyice durulayın ve yumurta kokusundan kurtulmak için saçınızı şampuan ile yıkayın.

Yumurtada bulunan doğal yağlar saç köklerine çok ihtiyaç duyulan beslenmeyi sağlar ve bu yumurta maskesi saç büyümesi için en iyi ilaçlardan biridir.

Muz saç maskesi 

Hindistan cevizi, içeriğindeki antioksidanlarla her zaman saçlar için kurtarıcı olmuştur. Sadece saçları ve saç derisini beslemekle kalmaz aynı zamanda saç büyümesini de artırır.

Potasyum açısından zengin olan muz saçların kırılmasını önler ve saç uzamasına yardımcı olur.

Saçları jet hızında uzatan tüyo bulundu: 1 haftada sırma gibi saçlara sahip olmak mümkün. Hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir?

Bu muzlu saç maskesini hazırlamak için Hindistan cevizi yağını ve olgun bir muzu birlikte karıştırın.

Karışımı saçınıza ve saç derinize uygulayın ve yıkamadan önce bir süre bekletin. Bu saç dökülmesine ve saç uzamasına karşı harika bir saç maskesidir.

Argan yağı

‘Sıvı altın’ olarak bilinen argan yağı, cilt ve özellikle de saç bakımında sıklıkla kullanılan yağlardan biridir. Argan yağı içerisinde bol miktarda A ve E vitamini içerir.

Bu iki mucizevi vitamin ise saçları hızla uzatarak Rapunzel gibi olmasını sağlar. Argan yağı, saç köklerini uyarır ve kan dolaşımını hızlandırarak saç uzamasını destekler.

Ayrıca argan yağı kepek ve kuruluk sorununun önüne geçer. Sağlıklı ve uzun bir saçlara sahip olmak için argan yağını mutlaka denemelisiniz.

Argan yağını yatmadan önce uygulamalısınız. Birkaç damla argan yağını alın ve saç derinize dairesel hareketlerle 10 dakika boyunca uygulayın.

1 gece beklettikten sonra ertesi sabah saçlarınızı yıkayabilirsiniz. Argan yağı mucizesini haftada 2 veya 3 defa uygulayarak saçlarınızı doğal ve sağlıklı yoldan uzatabilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin