Sacha Boey'den transfer itirafı! Hangi takıma gitmek istediğini açık açık söyledi

Galatasaray'ın şampiyonluğunda çok önemli payı bulunan Sacha Boey hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Arsenal'in transfer listesinde bulunan Sacha Boey, ''Şu anda Galatasaray'ın futbolcusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sacha Boey'den transfer itirafı! Hangi takıma gitmek istediğini açık açık söyledi

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da en dikkat çeken isimlerden birisi de Sacha Boey olmuştu.

Sezon başında kampa götürülmeyen ve takımdan ayrılmasına neredeyse kesin gözle bakılan Boey daha sonra vatandaşı Leo Dubois'dan formayı kaptı ve sezon sonuna kadar çok başarılı bir performans sergiledi.

Başarılı performansın ardından Avrupa devlerini peşine takan Sacha Boey hakkında çıkan Arsenal haberleriyle çarpıcı açıklamalar yaptı. Şu anda Galatasaray'ın futbolcusu olduğunu söyleyen Boey, ''Büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal'in ilgisi çok sevindirici, hedeflediğim lig Premier Lig, bakalım neler olacak'' dedi.

Galatasaray'a 1.15 milyon Euro bonservisle transfer olan Boey'in mevcut piyasa değeri tam 16 milyon Euro.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin