'Saç ektireceğime peruk takarım'

Çetin Altay, Hadi Be'ye konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Saç ektireceğime peruk takarım'

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye 'Bana Bir Soygun Yaz' filminin başrol oyuncularından ve tek kişilik gösterisi 'Çetin Altay Show' ile seyirciyle buluşan başarılı oyuncu Çetin Altay konuk oldu. 'Hadi Be' programında Emre Saygı'nın sorularını yanıtlayan Çetin Altay, yeni projeleri başta olmak üzere bilinmeyen yönlerine dair samimi açıklamalarda bulundu.



'Motor beni korkutur'



Fobilerinden bahseden  Çetin Altay: 'Motor beni korkutur. Hızdan korkarım zaten motorlarda hemen hızlanan aletler. Yükseklik korkum da vardır. Birkaç filmde yüksek yerlerde çekimlerim var tabi onları nasıl yapıyorum gel bir de bana sor. Mesela “Ali Baba ve Yedi Cüceler”de de vardı. Onda helikopterle filan havalandık sonra bir kule vardı orası yedi metre oradan aşağı sarkıyorum. Oralarda bir ufak tırstım ama yaptım, yaparım en son noktada artık bakıyorum kimseye belli etmiyorum. “Kayıt” geldi mi yapıyorum artık yapacak bir şey yok işimiz sonuçta.



'Saç ektireceğime peruk takarım'



Çetin Altay kişisel görünümü üzerine gelen yorumlar için: 'Saç ektirmeyi hiç düşünmedim. Burun yaptırmayı da düşünmedim, en çok gelen sorulardan biriside burnumu yaptırmayı düşünüp düşünmediğim. Birçok arkadaşım var öyle saç ektiren… Gerçekten 20 senelik arkadaşımı tanımadım. Bakıyorum bu kimdi diye o hale geliyorum bizde o hale gelmeyelim ama belli olmaz ama yaptırmayacağım peruk takarım niye saç ektireyim.'



'Hepsinden birer parça bir şeyler var'



Çetin Altay “Çetin Altay Show” gösterisi hakkında: 'Stand up diyeceğimiz şekilde bir oyun değil, normal klasik bildiğimiz tiyatro oyunu da değil, müzikal de değil ama hepsinden birer parça bir şeyler var. Bölüm bölüm 7-8 tane skecimiz var. Hepsi de değişik tipler değişik karakterler var. Onların alt metninde olduğu için bir yerin şivesini kullanıyoruz filan gayet eğlenceli tipler. Biz mesela üç oyun yaptık Samsun, Rize, Trabzon çok güzel geçti. Biz sahnede güzeldik iyiydik, seyircide orada çok eğlendi eğlenmeseydi söylerlerdi çünkü İnteraktif bir tarafı da var.'



'Kendimi çok zeki zannediyordum'



“20 sene önceki Çetin’e gitsen, 20 sene sonraki Çetin ne söylerdi?” sorusuna Çetin Altay: '20 sene önceki halini istersin tabi ama o zamanlar çok toysun. Kendini çok zeki zannediyorsun ama gün geçtikçe ve her aldığın nefes bir tecrübe oluyor. Ne nasihat edersen et gene almayacak 20 sene önceki kafa, hep böyle bekleyeceksin yine bu zamana gelmek için. Tecrübe dediğin şey böyle bir şey kolay elde edilen bir şey değil. O zamanki enerjimizle şimdiki kafamız bir olsa, o zamanki bedenimizle şimdiki kullanabildiğimiz kıvamdaki zekamız olsa. Çünkü onun içinde tecrübeler var yaşanmışlıklar var ama 20 yaşındaki insan ne kadar ne yaşayabilir ki!



'O karmaşıklık o durum komedileri falan onlarla çok eğlenceli ve tatlı bir film oldu'



Çetin Altay başrol oynadığı filmi “Bana Bir Soygun Yaz 2” hakkında ise: 'Biz onun birincisini 2012 senesinde çekmiştik, üzerinden 6 sene üzerine geçti. Güzel ve eğlenceli bir film oldu. Bağımsız demeyelim sonuçta bir devam filmi. Tabi içerisinde birkaç ufak tefek değişiklikler var. Hem senaryosunda hem oyuncu kadrosunda değişiklikler var. Oyuncu kadromuzda ki değişikliklerin sebebi birinci filmde oynayan arkadaşlarımızın ikinci filmde hep işlerinin denk gelmiş olmasından dolayı başka bir hikaye yazıldı. Hikayemiz Kıbrıs’ta geçiyor. Çünkü bunlar buradan sıkılmışlar biz burada birilerini soyuyoruz birileri de bizi soyuyor bir şeyler oluyor başımıza iş alıyoruz dolayısıyla oraya çalışmaya gitmişler. Orada da gene başlarına muhakkak bir şey gelecek'.



'Saç ektireceğime peruk takarım'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin