Saç ekimi yapanların seks yapması yasak mı? Bomba soru Esra Ezmeci'yi çıldırttı

Sosyal medya üzerinden kendisine gelen soru ve itiraflara yanıt veren ünlü psikolog Esre Ezmeci'ye gelen saç ekimi ve seksle ilgili bir soru Ezmeci'nin ağızını açık bıraktı. Ezmeci, "çok saçma" dedi tavsiye verdi.

Google Haberlere Abone ol
Saç ekimi yapanların seks yapması yasak mı? Bomba soru Esra Ezmeci'yi çıldırttı

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen ünlü psikolog Esra Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

FOX ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kaldırılmasından sonra da sosyal medya üzerinden kendisine gelen soru ve itiraflara cevap veren ünlü psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen soru ve itiraflarla şoke etmeye devam ediyor.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

İşte o itiraflardan bazıları...

 

Saç ekimi yapanların seks yapması yasak mı? Bomba soru Esra Ezmeci'yi çıldırttı

*Kaynım beni öpmeye çalıştı eşime söylemeli miyim?

-Öncelikle kaynınızla aranıza tamamen sınır koyun. Ve çok sert tepki gösterin. Eşinize söyleme konusunda biraz daha düşünün...

 

Saç ekimi yapanların seks yapması yasak mı? Bomba soru Esra Ezmeci'yi çıldırttı - Resim : 2

*Ablamın eşiyle birlikte oldum ve hamileyim çocuğu aldırmak istiyorum beni kullanıp attı pişman

-Böyle bir ilişkiye hiç başlamamanız gerekirdi. burada o kişiyle bağınızı tamamen koparın. Yeniden başlamaya ablanızdan özür dileyerek başlayabilirsiniz. Bebek konusunda iyice düşünüp karar vermeniz en doğrusu...

 

Saç ekimi yapanların seks yapması yasak mı? Bomba soru Esra Ezmeci'yi çıldırttı - Resim : 3

*Eşim saçı uzasın diye işlem yapıyor bu yüzden 10 günde bir ilişkiye girmesi gerekiyormuş inanmadım.

-Herhalde bu işlem başka yeri uzasın diye... Yoksa saç uzaması için ilişkiden uzak kalması çok saçma. Bence eşinize bu tedavi yönteminin adını sorun ve siz de bir iyice araştırın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin