Sabit Kanca Varan 2'ye ünlülerden destek

Merakla beklenen “Sabit Kanca” filminin 2. tanıtım filmi yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Sabit Kanca Varan 2'ye ünlülerden destek

Replikleri herkes tarafından bilinen Sabit Kanca'ya ünlü şarkıcılar, oyuncular ve radyocular filmin tanıtımı için bir araya gelerek destek verdi. "Sabit Kanca Çılgınlığı Varan 2" videosunda yer alan Mustafa Ceceli, Saba Tümer, Mesut Yar, Gupse Özay, Burak Hakkı, Hayrettin Karaoğuz, Soner Olgun, Cem Ceminay, Hopdedik Ayhan, Zeki Kayhan, Tolga Gündüz, Serdar Gökalp ve Duygu Çakır Sabit Kanca replikleriyle, hayranı oldukları karaktere destek verdiler.

 

“Sabit Kanca” videoları, sosyal paylaşım sitelerinde 10 milyonun üzerinde hit sayısına ulaştı. Yapımcılığını Muhteşem Film’in, yönetmenliğini Alper Mestçi’nin üstlendiği, başrolünü İsmail Baki’nin canlandırdığı “Sabit Kanca” isimli sinema filmi 22 Mart 2013’te 450 salonda gösterime giriyor.



Hayat Sabit Kanca için çok farklı şeyler ifade ediyor. Haksızlığı bilgisiyle dövüyor, 100 bilim adamı kadar bilgili fakat mahalle kültürüyle yoğrulmuş beyninde hala çocukça çözümler peşinde. Her soruna basit bir çözümü, ağır bir lafı var.



İsmail Baki’ye filmde Volkan Kantoğlu, Rabia Yıldırım, Orhan Aydın, Levent Aykul ve Ahmet Yüksel Or eşlik ediyor. Ayrıca Halil Sezai, Sinan Çalışkanoğlu, Hayri Hiçler, Burak Topaloğlu ve Feyyaz Yiğit konuk oyuncu olarak rol alıyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin