'Sabit Kanca 2' sürprizlerle geliyor!

Fenomen haline gelen filmin devamı, 24 Ekim'de gösterime girecek.

Google Haberlere Abone ol
'Sabit Kanca 2' sürprizlerle geliyor!

Yapımcılığını Muhteşem Film'in, yönetmenliğini Alper Mestçi'nin üstlendiği 'Sabit Kanca 2' filmi 24 Ekim'de 250 kopyayla gösterime girecek.



Serinin devam filminde, yarattığı karakterlerle izleyicinin beğenisi kazanan İsmail Baki, Sabit Kanca'nın yanısıra Rencide Porsuk ve Dilaver Soksan karakterlerini de canlandırıyor. 'Sabit Kanca 2' filminde İsmail Baki'ye son Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran,  İrfan Aslanhan, Damla Ersubaşı ve Zeki Ocak eşlik ederken, Volkan Kantoğlu ve Ahmet Dursun da filmde konuk oyuncu olarak rol alıyor.



Filmin konusu şöyle:



Sabit Kanca'nın ev sahibi Rıfat Amca, televizyonda gördüğü Rencide Posuk ile evlenmek ister. Ancak ilk buluşmalarında Rencide, Rıfat Amca'yı beğenmez. Aralarını yapmak da Kanca'ya kalır, üstelik birikmiş kira borçlarından ötürü buna mecburdur. Kanca bunun için çabalarken bir de başına Rencide'nin kızı Zeliş'in eski sevgilisi Turabi çıkar. Turabi saplantılı aşkı Zeliş ile evlenmek için Rencide'yi kaçırınca olaylar sarpa sarar. Çözmek de tabii ki Sabit Kanca'nın görevidir.



İşte, 'Sabit Kanca 2'nin fragmanı:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin