Şaban Sevinç'ten flaş 'Aday' kulisi! 'CHP’den önemli bir yetkiliyle konuştum' diyerek açıkladı

tv100'de izleyiciyle buluşan Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programında Şaban Sevinç, üst düzey bir CHP yetkilisinin "İmamoğlu’nun davasından önce Cumhurbaşkanı adayı açıklanabilir mi?" sorusuna "Siyasette her an her şey olabilir" dediğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Şaban Sevinç'ten flaş 'Aday' kulisi! 'CHP’den önemli bir yetkiliyle konuştum' diyerek açıkladı

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com Yazarı Latif Şimşek, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, tv100.com Yazarı Doğan Çağlar; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. İYİ Parti İstanbul Milletvekilleri ve İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi programda masaya yatırıldı.

'Siyasette her an her şey olabilir'

Sevinç "Buğra Bey ile konuştum, İmamoğlu’na açılan davada ‘Yanındayız’ mesajı vermek için olduğunu söyledi. Fotoğraftan başka bir kişi ‘İster Cumhurbaşkanlığı adaylığı için destek ister dava nedeniyle yanındayız mesajı çıkarabilirsiniz’ dedi. Bu fotoğraftan sonra CHP’den önemli bir yetkiliyle konuştum. ‘İmamoğlu’nun davasından önce Cumhurbaşkanı adayı açıklanabilir mi?’ diye sordum, ‘Siyasette her an her şey olabilir’ dedi." ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin