Sabah Zarrab için Photoshop'u abarttı, sosyal medyanın diline düştü!

Sabah gazetesi, Rıza Zarrab'ı tutuklatan savcıyı o fotoğrafla paralelci ilan etti.

Google Haberlere Abone ol
Sabah Zarrab için Photoshop'u abarttı, sosyal medyanın diline düştü!

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yeni bir skandala imza attı. Gazete, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının kilit ismi Rıza Sarraf'ın, ABD’de tutuklanmasının ardından ABD’li savcı Preet Bharara hakkında "Reza Zarrab'ı tutuklayan savcı tanıdık çıktı" başlıklı bir haber yayımladı.



Sabah yaptığı photoshopla Savcı Preet Bharara'nın elindeki bir plaketi değiştirip savcıyı 'paralel' ilan ettiği haberde şu ifadeleri kullandı: " Reza Zarrab’ın ABD’de tutuklanmasının ardından FETÖ’nün sosyal medyadaki firari tetikçileri harekete geçerek ABD’li savcı Preet Bharara’ya tam destek verdi. Reza Zarrab’ın avukatı Şeyda Yıldırım ABD’deki operasyonun arkasında Pensilvanya’daki FETÖ örgütlenmesinin olduğunun altını çizerken Savcı Preet Bharara’nın FETÖ’nün ABD’deki etkinliklerini kaçırmadığı ve örgüte yakınlığı ile bilinen Kimse Yok Mu Derneği’nden plaket aldığı ortaya çıktı."



Sabah yaptığı yalan haber sonrasında sosyal medya kullanıcılarının da diline düştü.



SABAH YALAN HABERİNİ SİLDİ



Yaptığı yalan haber sonrasında sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çeken ve alay konusu olan Sabah gazetesi yaptığı haberi sildi.



Sabah Zarrab için Photoshop'u abarttı, sosyal medyanın diline düştü!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin