SABAH YAZARLARI MAGAZİN SAYFALARINDA

Sabah'ın yazıları dışında da gündeme gelen iki ünlü yazarı bugün de çalıştıkları gazetenin eki Günaydın'a haber oldu.

Google Haberlere Abone ol
SABAH YAZARLARI MAGAZİN SAYFALARINDA

Şarkıcı Gülşen'le ilişkisi Reha Muhtar'ı kendi köşesinden, magazin sayfalarına taşıdı. Yeni aşkıyla sürpriz yapan Muhtar, bugün Gülşen'in açıklamaları ile yeniden magazin gündeminde.


Sabah'ın magazin sayfalarına haber olan bir diğer yazarı ise Hıncal Uluç. Uluç da 'Gülben Ergen' vesilesiyle Günaydın'a haber oldu:


"Şarkılarını Uluç'un dizinin dibinde söyledi

Gülben Ergen önceki gece Kaya Hotels&Resorts'taki ilk konserini verdi. Ergen'i dinlemeye gelenler arasında Hıncal Uluç da vardı.

AVŞAR'A GÖNDERME!
Ergen, aynı mekanda konser verirken Uluç'un kucağına oturan Hülya Avşar'ın aksine; ünlü gazetecinin dizinin dibinde söylemeyi tercih etti. Avşar'a gönderme yapmayı da ihmal etmeyen güzel şarkıcı, "Demek ki oturacak başka yerler varmış!" diye espri yaptı. Uluç'la birlikte 'Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım' şarkısını seslendiren Ergen; Hülya Avşar'ın yeni aşkıyla ilgili de "Canı gönülden söylüyorum; çok sevindim, çok mutlu oldum" dedi. Konseri izleyen misafirlerden birine de "Senin oturduğun yer çok önemli; yerinin kıymetini bil" diyerek Avşar'ın yeni aşkı Ali Güven'e atıfta bulundu."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin