Sabah yazarları arasında aşı gerilimi! 'Onca görgüye, yaşa rağmen...'

Sabah yazarları Hıncal Uluç ile aşı karşıtı sabah yazarları arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Aşı karşıtlığı tartışmasında birbirlerine düşen iki ünlü gazeteci yine kavgaya tutuştu.

Google Haberlere Abone ol
Sabah yazarları arasında aşı gerilimi! 'Onca görgüye, yaşa rağmen...'

Coronavirus, bir süredir küskün olan Sabah gazetesinin iki yazarı Hıncal Uluç ile Haşmet Babaoğlu'nu bugün de karşı karşıya getirdi.

Hıncal Uluç bugün köşesinde ‘Memleket kışlaya döndü... Peki şimdi?..’başlığını taşıyan bir köşe yazısı kaleme alarak gazetenin bir diğer aşı karşıtı yazarı Melih Altınok'u hedef aldı.

Uluç, "Dün sabah bizim gazetenin manşeti.. "Çocuklarımız için aşı olun çağrısı.." Başkan Erdoğan, başta öğretmenler ve veliler olmak üzere sırası gelen büyükleri aşı olmaya davet etmiş" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konudaki kararlı mesajlarını hatırlattı.

Hıncal Uluç sözlerine şöyle devam etti:

"Şimdi, bizim gazetenin aşı karşıtlarına, aşı olmayacaklarını açıklayan ve hemen her gün "Siz de olmayın" algısı yaratan yazılar kaleme alan meslektaşlarıma, özellikle de, "Aşı önlemleri memleketi askeri kışlaya döndürecek" diyen Melih Altınok kardeşime soruyorum..

THY, aşısızları almıyor. Yolcu otobüsleri, aşısızları yolda indiriyor. Bazı şirketler, aşısızları işyerine almamaya başladı. Aşısızlardan PCR testi istenmeye başlandı. PCR testleri 48 saat için geçerli. Yani aşısızsanız, iki günde bir PCR testi yaptıracaksınız.

Yani Sevgili Melih kardeşim.. Korktuğun oldu.

Memleket kışlaya döndü. Anayasamız gereği, ayni zamanda "Başkomutan" olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, her gün ve çok haklı olarak yeni kısıtlamalar, yeni önlemler açıklıyor. Çünkü salgının hızını mümkün olduğu kadar kesmek, vaka ve ölüm sayısını mümkün olduğu kadar düşürmek istiyorlar.

Bunun da aşıdan başka yolu yok."

HAŞMET BABAOĞLU'NDAN ULUÇ'A...

Hıncal Uluç'un bu yazısına, bir süredir aralarında soğuk rüzgarların estiği Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu'ndan tepki geldi.

"İnsan utanır..." diye söze başlayan Babaoğlu, "Onca görgüye, onca yaşa, duayenliğe rağmen kalkıp bir başka yazara dalga geçerek ‘Korktuğun başına geldi, ülke kışlaya döndü, seni alacak ülke bulacak mısın?’ deyip kıs kıs gülmek... Vah biz! Ne günlere kaldık!" ifadelerini kullandı.

Sabah yazarları arasında aşı gerilimi! 'Onca görgüye, yaşa rağmen...'

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin