Sabah yazarından, Başbakan Yardımcısına 'karga' ifadesi!

Yazar Sevilay Yükselir, Başbakan Davutoğlu'nun, Akdoğan'ı susturması gerektiğini yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Sabah yazarından, Başbakan Yardımcısına 'karga' ifadesi!

'Oyum HDP'ye' çıkışıyla dikkat çeken Sabah Yazarı Sevilay Yükselir, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'a 'karga' dedi. Yükselir, Başbakan Davutoğlu'nun, Akdoğan'ı susturması gerektiğini yazdı.



Sabah Yazarı Sevilay Yükselir, seçimden bir gün önce yaptığı çıkışla, hükümetin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çözüm süreciyle ilgili tavrını eleştirmişti. Yükselir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Oyumu kime vereceğimi soruyor bazıları. oyum demokrasi, halkların kardeşliği, antidemokratik barajın yıkılması için bu seçimde HDP'ye" diyerek takipçilerini şaşırtmıştı.



"KARGALARIN GIRTLAĞINA ÇÖKÜN"



Tepkiler üzerine  Twitter hesabından açıklama yapan Yükselir, "Neden kaybettik sorgulaması yerine haksızca saldırganlık yapmaya devam daha çok kaybettirir. AK Parti en önce kargalardan kurtulmalı. Erdoğan ve Davutoğlu malum kargaların peşinden gitmeye devam ettikçe de kaybetmek kaçınılmaz olacaktır. Karga temizliği acil başlatılmalı. 8 puanlık kaybın müsebbibi ben değil, analiz yetisi sıfır olan o kargalardır arkadaşlar. Bana saldıracağınıza gidin onların gırtlağına çökün. Kargaların bazıları beni döneklikle suçluyormuş. Haklılar çünkü şakşakçılıkları ile kayıp ettirdikleri 12 puanı kamufle için başka yol yok" ifadelerini kullandı.



Sabah yazarından, Başbakan Yardımcısına 'karga' ifadesi!Yükselir'in tweet'lerinde kullandığı 'karga' tabiri ile kimi ya da kimleri kastettiği merak edilirken, sorunun cevabı yine kendisinden geldi. Yükselir, "Kim bu kargalar diye mi soruyorsunuz? AK Parti'nin kaybına sebep olan ve olmaya da devam eden. İşte onlardan biri" diyerek, Hürriyet.com.tr'de yer alan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın açıklamasının linkini paylaştı. Sevilay Yükselir, paylaşımlarının devamında, "Akdoğan ve onun gibi siyasi analiz yetisi sıfırlar konuşmaya devam ettikçe, kayıp devam edecek. Davutoğlu'nun ilk icraatı Yalçın Akdoğan'a sus demek olmalı" dedi.   Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin