Sabah yazarı Melih Altınok "Kabul edin mantarlar çok iyi" başlıklı yazısı nedeniyle İBB ve okurlarından özür diledi

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, dünkü "Kabul edin mantarlar çok iyi" başlıklı yazısı nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Basın Danışmanı Murat Ongun ve okurlarından özür diledi.

Google Haberlere Abone ol
Sabah yazarı Melih Altınok "Kabul edin mantarlar çok iyi" başlıklı yazısı nedeniyle İBB ve okurlarından özür diledi

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok,  "İETT otobüslerinde mantar yetişiyor" şeklinde sunulan haberin yalan çıkmasının ardından dünkü  "Kabul edin mantarlar çok iyi" başlıklı yazısı nedeniyle bugünkü köşesinde İmamoğlu'nun Basın Danışmanı Ongun ve okurlarından özür diledi.

Altınok, bugünkü "Mantarlar İETT otobüsünde değilmiş" başlıklı yazısında " Evet medyada sürekli bakımsızlıklarıyla gündeme gelen İBB otobüslerinde mantar bitmesi gözüme çok da sürreal bir iddia gibi görünmemişti. Hayatın doğal akışına uygundu. Görüntüler de tatmin edici seviyede netti. Ben de sorunun vardığı trajikomik seviyeyi çok iyi tasvir ettiğini düşündüğüm için ironik bir yazı yazdım.Ama tabii ki bunlar bahanem olamaz." ifadelerini kullandı. 

"Sürekli sosyal medyada yayılan manipülasyona karşı insanları uyarıyorum; seçim süreci yaklaşırken daha dikkatli olmalıydım" diyen Altıok, "Murat Ongun'dan ve okurlarımdan özür diliyorum.
Sırbistan vatandaşlarına da Allah'tan sabır diliyorum." dedi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin