Saba Tümer'den bomba itiraf: Üniversiteyi 8 senede bitirdim

tv100'de izleyiciyle buluşan Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Saba Tümer öğrencilik yıllarıyla ilgili itirafta bulundu. Tümer "Ben vasat bir öğrenciydim, üniversiteyi 8 senede bitirdim" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Saba Tümer'den bomba itiraf: Üniversiteyi 8 senede bitirdim

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sunucu Saba Tümer, yönetmen Ömer Faruk Sorak, oyuncu Nejat Uygur Jr., oyuıncu Romina Özipekçi, Prof. Dr. Murat Binbay, BEST Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman oldu.

'Üniversiteyi 8 senede bitirdim'

Başarı ve başarısızlık hikayelerini anlattığı "Kafayı Değiştir" temalı üniversite buluşmalarıyla ilgili Saba Tümer "Ted Talks’un 1 saatlik eğlenceli versiyonu ve bunu ilk etapta üniversitelerde yapmak istedim, herkeste umutsuzluğu, karamsarlığı gördüm. Ben de vasat bir öğrenciydim, üniversiteyi 8 senede bitirdim" dedi. 

'Sonuçta para var içinde ve buna karşı çıkan bir adam var'

Uzun yıllar boyunca Fransa'da sergilenen ‘Paraya Hayır’ (Non L’Argent!) oyunun Uygur Sanat Tiyatrosu tarafından uyarlanan versiyonunda rol alan Romina Özipekçi, Bayülgen'in "Flavia Coste bir kadın yazmış, komik mi?" sorusuna "Bir Fransız komedisi, hareketli bir oyun, retorik üzerinden yürüyoruz. Sonuçta para var içinde ve buna karşı çıkan bir adam var." cevabını verdi. 

Candaş Tolga Işık'a gönderme

TikTok'ta gündem olan videoda bir gencin 500 TL karşılığında suratına Aleyna Tilki dövmesi yaptırmasıyla ilgili "500 liraya Aleyna Tilki yazdırıyor. Ben Candaş’ı merak ediyorum kaç paraya ‘Pretty Wise’ yazdırdı boynuna belki böyle bir sokak röportajında gerçekleşti bu olay" dedi.

'Türkiye’deki bütün yetkilileri harekete geçirebilen tek kişi Müge Anlı'

Kapı dışı edilen 75 yaşındaki adamın yardımına Müge Anlı'nın koşmasıyla ilgili Bayülgen "Müge Anlı’nın yetişmediği bir yer yok, yetkililer 75 yaşındaki adam için harekete geçti. Türkiye’deki bütün yetkilileri harekete geçirebilen tek kişi Müge Anlı. Ay tutulmasından halkımız etkilendiği için fizik dersi bile yaptı, yetkililer ay tutulmasını kaldırdı" sözlerine yer verdi. 

'Çok özgürlükçü bir hareket aşırı destekliyorum'

Medya ve sosyal medyanın bugünkü durumuyla ilgili Gökhan Özoğuz "Ben çok mutluyum bence evvelden televizyonlarda, gazetelerde belirli bir yapının istedikleri, onayladıkları oldu. Şimdi kaotik bile olsa istediğini açıp istediğini kapatabiliyorsun. Çok özgürlükçü bir hareket aşırı destekliyorum." dedi.

'Türk pasaportunu hiç değiştirmedi'

Müzisyen ve sanatçı Dario Moreno hakkında yazdığı İzmirli Dario kitabıyla ilgili Erkan Özerman "Bir ülkede bir sanatçı Edirne’nin dışına çıkıp da ünlü olmuşsa ikincisi yok. Dario Moreno, İzmir’de doğdu, bir yetimhaneden çıktı, çalıştı, kendini sevdirdi, askerliğini burada yaptı Türk pasaportunu hiç değiştirmedi." dedi.

Saba Tümer'den bomba itiraf: Üniversiteyi 8 senede bitirdim

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin