Saba Tümer: Reha Muhtar'la çalışırken antidepresan kullandım

Ünlü televizyoncu Saba Tümer, Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Saba Tümer: Reha Muhtar'la çalışırken antidepresan kullandım

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü televizyoncu Saba Tümer, Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı.



Cengiz Semercioğlu / HÜRRİYET



REHA MUHTAR’LA ÇALIŞIRKEN ANTİDEPRESAN KULLANDIM



Sosyal medyayı aktif kullanıyorsun... Yapılan yorumlara sinirlendiğin oluyor mu?

- Instagram’ı seviyorum. Fotoğraflar filan çok eğlenceli geliyor. Çok canım sıkılırsa Twitter’a giriyorum. Yorumlara sinirlenmiyorum. Genelde gülüyorum. Beni hiç tanımadan olumlu ya da olumsuz olarak eleştirenleri kâle almıyorum. 10 sene önce eleştirilere çok takılırdım. Ama sonra “Bu benim hayatım, daha iyisini yapacaksa buyursun yapsın” dedim ve ciddiye almamaya başladım.



20 yıllık televizyonculuk hayatında köşe taşlarını belirleyen isimler kimler?

- Nuri Çolakoğlu, Erdoğan Aktaş, Reha Muhtar, Okan Bayülgen ve Acun Ilıcalı.



En keyifli hangisiyle çalıştın?

- En keyifli tek başıma çalıştım. Ama Erdoğan ile Habertürk’te çalıştığım dönem çok keyifliydi. Reha Muhtar’la çalışırken çok zorlanmıştım. Antidepresan kullanmıştım. Ama şu anda baktığımda Reha Muhtar’la çalışmasaydım bu kadar başarılı olamazdım diyorum.



Sonra Reha ile küsmediniz mi?

- Bir dönem küstük ama sonra barıştık.



Çabuk küser misin insanlara?

- Evet küsüyorum, ne yapayım. Aslında çok kredi veriyorum insanlara. O dönemde birtakım vaatler verildi bana. Ben kariyerimi değiştirdim. O vaatler yapılmayınca ister istemez küsüyorsun. Öyle bir alınganlığım var.



Yaşar Nuri Öztürk uzun zaman konuğun olmuştu. Anıyor musun sık sık?

- Nur içinde yatsın. Ondan çok şey öğrendim.



İSTEDİĞİMİZ KIYAFETLERİ BULAMAYINCA KENDİ MARKAMIZI KURDUK



Kardeşin Eda ile aranız nasıl?

- Çok iyi. Biz birbirine çok bağlı bir aileyiz. Kuzenler, teyzeler filan hep bir aradayız. Erken kayıplar insanları daha çok birbirine bağlıyor. Eda ile “Flow” adında bir marka çıkarıyoruz. Trendyol’da satılacak. Üzerimdeki kıyafetler kendi tasarımım. Eda İtalya’da moda okudu. Ben mesela istediğim gibi kıyafet bulmakta zorlanan bir kadınım. Madem hem kaliteli, hem ucuz hem de güzel bir şey bulamıyoruz o zaman kendimiz yapalım dedik. Kumaşlarımızı kendimiz seçtik. 80 parçalık bir koleksiyon hazırladık. Yakında satışa sunacağız.



Türkiye’de iyi giyinen kimler var?

- Çok şık giyinen kadınlar var ama onların zaten harcadıkları parayla mecburen şık olmaları gerekiyor. Ben az para harcayıp şık olma taraftarıyım. Pahalı bir şey alıyorsun mesela, bir şey dökülüyor üzerine ya da bir yere takılıp yırtılıveriyor. Ya da bir başkasının üzerinde görüyorsun. Ben kıyafete o kadar çok para versem içim acır. Bir tek ayakkabıya ve çantaya para veririm.



SIT-COM TEKLİFİ GELİRSE KABUL EDEBİLİRİM



Oyunculuk yapmayı niye düşünmedin?

- Çok meşakkatli bir iş. O kadar okumuş ve her şeyini oyunculuğa vermiş insanlar dururken açıkçası istemedim. Ama çok eğlenceli bir sit-com gelirse belki yapabilirim.



Beğendiğin diziler var mı?

- “İçerde”ye bayılıyorum. Erkek dizisi gibi gözükse de öyle değil. Bir de “Vatanım Sensin” ile “Cesur ve Güzel”i izliyorum.



Röportajın devamını BURADAN okuyabilirsiniz.



Saba Tümer: Reha Muhtar'la çalışırken antidepresan kullandım


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin