Saatchi & Saatchi'nin yeni ajansı çalışmalara başlıyor

Popüler reklam ajansı, Türkiye'deki yeni ajansını faaliyete geçiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Saatchi & Saatchi'nin yeni ajansı çalışmalara başlıyor

Saatchi & Saatchi EMEA, Eylül 2014 tarihinden itibaren Saatchi & Saatchi olacak olan Publicis Bold ile yapılan bir anlaşmayı müteakiben Türkiye’de Saatchi & Saatchi İstanbul’un faaliyete geçeceğini duyurdu. 

 

Yorum Ajans’ın kurucusu, Publicis Türkiye Grubunun Başkanı ve Ortağı Osman Uslu: “Saatchi & Saatchi ortaklığıyla Bold’da yepyeni bir dönemin başladığını büyük bir memnuniyetle söyleyebilirim. Publicis Groupe ile 30 yıllık serüvenimin en heyecan verici dönüm noktalarından biri olan bu gelişme sayesinde tüm müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vereceğimize inanıyorum.



Ayrıca bu adımın bir parçası olarak, grubun tüm yönetimini, bu sürecin en iyi şekilde hayata geçirilmesinde sonsuz güvenimin olduğu bir lidere, Faika Ergüder’e devrediyorum” açıklamasını yaptı.



Saatchi & Saatchi EMEA Operasyon Direktörü Justin Billingsle ise yaptığı açıklamada: “Türkiye’ye dönmüş olmaktan çok mutluyuz. Bold, kilit uluslarası müşteriler konusunda bir süredir çok yakın temas halinde çalıştığımız; hatrı sayılır dijital kaynakları olan, büyük ölçüde entegre bir yapıya sahip olan bir ajans. Bu adım, Saatchi & Saatchi için, aslında zaten süregelen çok başarılı bir ortaklığı yalnızca resmi bir hale dönüştürmüştür.

 

Türkiye, Avrupa’nın en hızlı büyüyen reklam pazarlarından biri ve ülke olarak son on yıldır istikrarlı bir büyüme hızına sahip olmanın nimetlerinden yararlanmakta. Saatchi & Saatchi ve müşterilerimiz için Türkiye’nin önemi gitgide artarken, biz de büyüme konusundaki kalite ve becerimizi yükseltmek için, pazardaki global markalarımızı holding şirket yaklaşımı ile sonuçlanacak biçimde, önemli öz sermaye hissesine sahip olduğumuz ajanslar yoluyla inşa etmek istediğimiz kararına vardık. Bu yeni ortaklık bu tür bir modeli temsil etmektedir.” ifadelerini kullandı.



Publicis Türkiye Grubu CEO’su, Faika Ergüder “Grubumuz bu çok önemli proje ile liderliğe yönelik önemli bir adım daha attı. Saatchi & Saatchi işine tutkuyla odaklanmış ve dünyayı “Lovemarks” (Aşk Markaları) ile doldurmayı hedefleyen eşsiz bir marka. Biz de onların bu tutkusundan ve global gücünden destek alarak Türkiye’de yeni aşk markaları yaratılmasında ve bu markaların büyütülmesinde yardımcı olabilmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.



Saatchi & Saatchi İstanbul CEO’su Lize Karaboğa, yaptığı açıklamada “Bu ortaklık yalnızca kapımızın üzerinde yeni bir isimden ibaret olmayacak, amacımız Türkiye’deki yeni ajansına gerçek bir Saatchi & Saatchi DNA’sı aşılamak” diyerek; “Saatchi & Saatchi dönüşümsel bir güçtür. Hırslı, yerinde duramayan ve cesur bir markadır. Güçlü, paylaşılabilir fikirler geliştirecek ve Türk insanın hayatının bir parçası olacaktır. Bizim mottomuz “Hiç bir şey imkânsız değildir, bu yüzden yerimizde durmayacağız!” diye ekledi.

 

Bu yeni ortaklık, Saatchi & Saatchi’nin, Türkiye’de Güzel Sanatlar ile 2013 yılında sona eren önceki ilişkisini müteakip ortaya çıktı.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin