Saadet Partisi'nden kritik açıklamalar. Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın'dan tv100 canlı yayınında 'aday' değerlendirmesi

Altılı Masa toplantısının ardından, İYİ Parti kanadı alarm durumuna geçti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının netleştiği kulislere yansıdı. Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Altılı Masa'nın "Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz." açıklamasının ne anlama geldiğini tv100 anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi'nden kritik açıklamalar. Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın'dan tv100 canlı yayınında 'aday' değerlendirmesi

tv100'ün ses getiren programlarından Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu'da Altılı Masa'nın aday belirleme toplantısı masaya yatırıldı.

Toplantı sonrasında Altılı Masa'nın yaptığı açıklama sonrası Ankara'da hareketli saatler yaşandı.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Altılı Masa'nın "Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz." açıklamasının ne anlama geldiğini tv100 anlattı. Aydın, "Bugün metinde de görüldüğü gibi ortak bir anlayış ve yaklaşımla hem geçiş sürecinin yol haritasına ilişkin mutabakata varıldığını hem de Cumhurbaşkanlığı’yla ilgili ortak bir anlayışın netleştiğini kamuoyuna duyurdular." ifadelerini kullandı.

Aydın, "6 lider, kendi teşkilatlarının kanaatlerini alarak bugün masaya geldiler, bir mutabakata vardılar ve pazartesi günü bunu kamuoyuna duyurmayı uygun gördüler. Bazı yöneticilerin açıklamalarının olmasını anormal görmeyiz." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin