Saadet Aksoy Cannes'ı salladı!

Cannes'ın kapanışını L'Oréal Paris'in güzellik elçisi Saadet Aksoy gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Aksoy Cannes'ı salladı!

Dünyanın en önemli etkinlikleri arasında yer alan Cannes Film Festivali’ne 16. kez güzellik sponsoru olan L’Oréal Paris’in Türkiye’deki güzellik elçisi; Elseve markasının yüzü Saadet Aksoy Cannes’da kapanış galasına katılmanın heyecanını yaşadı. Saadet Aksoy’u Cannes kırmızı halısının kapanış galasına; saçta Stéphane Lancien ve uzman ekibi, makyajda Charlotte Willer ve styling’de ise Michael Angel hazırladı. 



Cannes Film Festivaline katılmanın harika bir deneyim olduğunu dile getiren Aksoy; “Dünyanın en güçlü güzellik markası L’Oréal Paris ailesinin bir parçası olmak tarifi zor güzellikte bir duygu. L’Oréal 100 yıla aşkın bir süredir kendini tek bir işe adamış durumda bu da “güzellik”. Güzellikleri ve kariyerleri ile dünyaca ünlü yıldızların ağzından duyduğumuz “Çünkü ben buna değerim!” cümlesini şimdi benim de Cannes Kırmızı Halısı’nda söylüyor olmam çok heyecan verici ve ülkem adına da gururlandırıcı. Cannes Film Festivali yılın en önemli kültürel olaylarından birisi.



Moda ve kozmetik dünyası da her zaman sanata yakın durmakta. Aralarındaki bu harika bağı temsil ediyor olmak kendi adıma çok onur verici. Festival zamanının yoğunluğu dünyanın en iyi uzmanları tarafından çok güzel bir şekilde yönetildi. L’Oréal Paris’in dünya çapındaki saç stilistleri, makyaj artistleri ile bu organizasyon daha da muhteşem hale geldi. Sinemaya olan tutkum ile Cannes gibi güzel bir şehirde dünyaca ünlü yönetmenler, oyuncular, sanatçılar ile buluştuğum için çok mutluyum. Kariyerim adına da çok başarılı bir adım olduğunu düşünüyorum.” dedi. DHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin