Ryan Sessegnon kimdir? Fenerbahçe için yeni iddia

Tottenham'ın kadroda düşünmediği Ryan Sessegnon'un kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi. Transferin son saatlerinde bombayı patlatmak isteyen sarı lacivertliler, İngiltere Premier Lig'de oynayan yıldız için görüşmelere başladı.

Google Haberlere Abone ol
Ryan Sessegnon kimdir? Fenerbahçe için yeni iddia

Tottenham'da forma giyen Ryan Sessegnon, menajerler tarafından Fenerbahçe'ye teklif edildi. Genç yıldızın transferine olumlu yanıt veren Vitor Pereira, "hemen alalım" raporunu yönetime sundu.

Sosyal medyada birçok taraftar hesabı da Ryan Sessegnon'un Fenerbahçe'ye transfer olacağını iddia etti. 

Ryan Sessegnon iddiası sonrası Fenerbahçe taraftarı, büyük heyecana kapıldı. Transferle ilgili net bir gelişme olmasa da Twitter'da birçok kullanıcı bu konuyla ilgili başkan Ali Koç'a çağrı yaptı.

21 yaşındaki İngiliz futbolcu, sol bek ve sol kanatta görev yaparken, 3'lü oynamaya da alışkın. Güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olan yıldız oyuncu için kiralama seçeneği devreye sokuldu. Tottenham, İngiltere'de alt yaş kategolerinde de birçok maça çıkan Sessegnon'u, daha fazla gelişmesi için Fenerbahçe'ye kiralamaya sıcak bakıyor.

2019 yılında Tottenham'a Fulham'dan 27 milyon euro'ya transfer olan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, geçen sezonu Alman ekip Hoffenheim'da kiralık olarak geçirdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin