'Rüzgar' filminin özel gösterimi gerçekleşti!

Başrollerini Belçim Bilgin, Halil Sezai ve Ata Berk Mutlu’nun paylaştığı “Rüzgar” filmi için önceki gün özel bir gösterim yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
'Rüzgar' filminin özel gösterimi gerçekleşti!

Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, Belçim Bilgin, Halil Sezai ve Ata Berk Mutlu’nun rol aldığı “Rüzgar” için önceki gün Akmerkez CinemaPink’te özel bir gösterim düzenlendi. Koruncuk Vakfı (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) yararına yapılan özel gösterimde filmin oyuncuları bir araya geldi. Gösterim öncesi soruları yanıtlayan oyunculardan Halil Sezai, “Bir aile filmi çektik. Ailelelerin rahatlıkla izleyebileceği bir film oldu. Belçim ile çalışmaktan çok büyük keyif aldım. İnsanlar arasında elektrik tutması çok önemli. Öyle olunca keyifli çalışılıyor. Filmi 6 ay çekseydik 6 ay onunla oynardım. Çok keyifliydi” diye konuştu.



Belçim Bilgin de “Halil Sezai ile çalışmak nasıl?” sorusunu “Halil her zaman tatlı ve her zaman partnerine iyi hissettiren çok iyi anlaştığım bir arkadaşım ve aynı zamanda da çok da iyi bir partner oldu bana. Biz filmde bir çifti oyunuyoruz. Onunla çalışmak büyük zevkti” diye yanıtladı.



'Rüzgar' filminin özel gösterimi gerçekleşti!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin