Rüzgar Çetin'in 'trafik' tweet'i sosyal medyada çok konuşuluyor

Bir polisin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına neden olan Rüzgar Çetin'in, o tweetine sosyal medyada tepki var.

Google Haberlere Abone ol
Rüzgar Çetin'in 'trafik' tweet'i sosyal medyada çok konuşuluyor

Beşiktaş'ta dün gece meydana gelen ve bir polisin şehit olduğu bir polisin de yaralandığı trafik kazasına karışan lüks otomobil sürücüsünün ise olaydan sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. O kişinin Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu ortaya çıktı. Haberin duyulmasının ardından Rüzgar Çetin'in Mart 2015'te attığı bir tweet sosyal medyada gündem oldu. Tweet'te Rüzgar Çetin, "Ortaköy-Bebek-Beşiktaş-Karaköy hattında trafik sorununu çözebileceğimi iddia ediyorum, yetkililer sesimi duyun" diyor. Dün geceki kazanın tam olarak Çetin'in tweet'inde bahsettiği hatta, Çırağan Sarayı'nın önünde gerçekleşmesi üzerine 26 Mart 2015 tarihli tweet bugün yeniden gündeme geldi.



 İŞTE O TWEET

Rüzgar Çetin'in 'trafik' tweet'i sosyal medyada çok konuşuluyorOrtakoy bebek besiktas karakoy hattinda trafik sorununu cozebilicegimi idda ediyorum yetkililer sesimi duyun !!!



— Ruzgar Cetin (@RuzgarCetin) 25 Mart 2015



(Paylaşıma daha sonrasında Twitter hesabının kapatılması sebebiyle erişim sağlanamadı.)



Rüzgar Çetin'in üflemeli cihazla yapılan ilk alkol muayenesinde 0.92 promil alkollü çıktığı, durumun alınan kan örneklerinden yapılacak testlerin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin