Rutkay Aziz, ödülü Türk Tabipleri Birliği'ne adadı

27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, ödüllerin sahiplerini bulduğu kapalı bir törenle sona erdi. Festivalde Yaşam Boyu Onur Ödülü kazanan Rutkay Aziz, ödülü Türk Tabipleri Birliği'ne adadı.

Google Haberlere Abone ol
Rutkay Aziz, ödülü Türk Tabipleri Birliği'ne adadı

27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, ödüllerin sahiplerini bulduğu kapalı bir törenle sona erdi. Bu yıl pandemi nedeniyle İstanbul’da düzenlenen ödül töreni, Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde 20 Eylül Pazar günü sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ev sahipliğini yaptığı tören, pandemi nedeniyle yalnızca Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, festival yöneticileri, jüri üyeleri ve film ekiplerinin katılımıyla gerçekleşti.

Altın Koza Yaşam Boyu Onur Ödülleri usta oyuncular Nur Sürer ve Rutkay Aziz’e; Orhan Kemal Emek Ödülü ise Orhan Oğuz’a takdim edildi.

Altın Koza Film Festivalinde 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görülen usta oyuncu Rutkay Aziz ödülünü Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) ve tüm sağlık emekçilerine adadı.

TTB'den Rutkay Aziz'le ilgili "Sevgili Rutkay Aziz'e tüm sağlık emekçileri adına teşekkür ediyoruz. İyi ki duyarlı sanatçılar var. #İyikiTTBvar." açıklaması yapıldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin