Rusya'da yine bir uçak binanın üzerine düştü: Savaş uçağı iki katlı bir binanın üzerine düştü

Son dakika haberine göre Rus savaş uçağının 2 katlı bir binanın üzerine düştüğü öğrenildi. Rusya'nın İrkutsk bölgesinde bir Rus savaş uçağı, yerleşim bölgesine düştü. Savaş uçağının 2 katlı bir binanın üzerine düştüğü belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Rusya'da yine bir uçak binanın üzerine düştü: Savaş uçağı iki katlı bir binanın üzerine düştü

Rusya'nın İrkutsk şehrinde Su-30 tipi savaş uçağının test uçuşu esnasında bir evin üzerine düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Su-30 tipi savaş uçağı, test uçuşu esnasında İrkutsk kentindeki evin üstüne düştü. Kaza yerinde, 200 metrekarelik alanda yangın çıkarken, bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Nedeni henüz belirlenemeyen kazada 2 pilot yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Rusya'nın Yeysk kentinde, 17 Ekim'de Su-34 tipi savaş uçağının eğitim uçuşu esnasında yerleşim bölgesine düşmesi sonucu 15 kişi hayatını kaybetmişti.

13 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Rusya'da Krasnodar Bölgesi'nde 5 gün önce de bir savaş uçağı Yeysk kentinde yerleşim düşmüştü. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Güney Askeri Bölgesi askeri havaalanından eğitim uçuşu yapmak için kalkış yapan bir Su-34 uçağı Yeysk şehri içinde düştü" açıklaması yapılmıştı.

Kazada son yapılan incelemelere göre 13 kişi hayatını kaybetmiş, yaklaşık 15 kişi de yaralanmıştı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin