Rusya, Bucha kentinde katliam yaptı mı? Rusya İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov’dan Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu’na flaş açıklamalar

Ukrayna'nın, Kiev yakınlarında Rusya'dan geri aldığı Bucha kentinde yol kenarında elleri arkadan bağlanmış ve infaz edilmiş çok sayıda cansız beden bulunması dünya kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü. Rusya İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov’dan Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu’na katliam iddiları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Rusya, Bucha kentinde katliam yaptı mı? Rusya İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov’dan Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu’na flaş açıklamalar

tv100'ün gündem yaratan programlarından Cengiz ile Ahtapot'ta Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu haftanın öne çıkan gündemlerini değerlendirdi.

Rusya İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri harekatı devam ederken Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Buravov, "Aynı bölgede bulunan iki ülkeyiz. O bölgeden ortak bir sorumluluğumuz var. Bunu göz önünde bulundurarak ikili ilişkilerimizi mümkün mertebe geliştirmek istiyoruz." dedi.

İşte o açıklamalar:

"ÖLÜMLERİN SORUMLUSU UKRAYNALI MİLİSLER"

Buravov batılı ülkelerin yaptırım ve el koymaları ile ilgili, "Yurt dışındaki 300 milyar dolarımıza el konuldu" dedi.

Bucha kentindeki katliamla ilgili Buravov, "Ölümlerin sorumlusu Ukraynalı milisler" ifadelerini kullandı.

İşte Buravov'un o açıklamaları:

"SAĞLAM KAYNAKTAN ALDIM AMA..."

Özkök, dünyanın en büyük doğalgaz üreticisi ve dağıtıcısı Gazprom’un Avrupa’daki merkezini Türkiye’ye taşıyacağı yolunda aldığı bilgiyi aktardı.

Özkök'ün aldığı son bilgiler şöyle:

MİR KARTLARI TÜRKİYE'DE BAZI BANKALARDA NEDEN GEÇMİYOR?

Rusya'nın en çok kullandığı kredi kartı Mir'in Türkiye'de bazı bankalarda geçmediğini belirten Özkök, "Buravov Rusların Mir kartının Türkiye’de bazı bankalarda geçmediğini söyledi. Ankara ve İstanbul’dan benim kulağıma gelen özel bankalar Rusya ile ilgili parasal operasyonlarda temkinli davranmak yolunda" dedi.

RUS-TÜRK BANKALARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ...

Özkök ve Semercioğlu, Konsolosluk çevresinden aldıkları, "Rus bankaları ile Türk bankaları arasında işbirliği" bilgisini de canlı yayında aktardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin