Rüşvet parasını resmen yedi! Şantajla tehditle parayı koparan polis banknotları yuttu hastanelik oldu! Midesine indirdiği paralar sonu olacaktı

Kolombiya’da bir polis memuru, bir iş insanından kendisini gözaltına almaması karşılığında rüşvet olarak zorla aldığı banknotları yedi. Polis memuru hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Rüşvet parasını resmen yedi! Şantajla tehditle parayı koparan polis banknotları yuttu hastanelik oldu! Midesine indirdiği paralar sonu olacaktı

The Guardian'da yer alan habere göre, düzmece suçlamalarla iş insanına baskı yapan polis memuru iş insanından kendisini gözaltına almamak için rüşvet istedi. Fakat iş insanı daha öncesinde polis memurunu Kolombiya’nın Kaçırma ve İrtikap ile Mücadele Birimi’ne ihbar etmişti.

BANKNOTLARI YEDİ 

İş insanı parayı teslim ederken yolsuzlukla mücadele müfettişleri geldi. Polis memuru ise delilleri ortadan kaldırmak için banknotları yedi. Paranın boğazına yapışması sonrası boğulma tehlikesi geçiren polis acil servise kaldırıldı.

CİNSEL SUÇ İDDİALARIYLA RÜŞVET ALMIŞ

Hastaneye kaldırılan polisin midesinden 500 bin pezo değerinde banknot çıkarıldı. Polis, ardından midesinin tedavisi için hastaneye yatırıldı. Kolombiya basınına yansıyan haberlerde, paraları yiyen polis memurunun bir meslektaşı ile birlikte bir iş insanının toplam 2 milyon pezo rüşvet vermesi için kendisine karşı düzmece ‘cinsel suç’ iddialarını kullandığı belirtildi. İş insanı paranın yarısını toplayabilince polis memuru paranın tamamını alabilmek için iş insanını karakola götürüp 2 saat boyunca gözaltında tuttu. Yerel savcılık makamı, iki polis memuru hakkında soruşturma açıldığını açıkladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin