Rüştü Reçber: Son bir yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum

Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki (TFF), TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü görevinden ayrıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Rüştü Reçber: Son bir yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum

Kariyerinden bahsederken "TFF'deki görevimden dün istifa ettim" diyen Reçber, "Son bir yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum. Herhangi bir görev yoktu. Ayrılmamla ilgili kötü bir düşüncem yok. Ben TFF'de mümkün olduğunca hizmet etmeye çalıştım. Hizmet edemeyeceğinizi gördüğünüz zamamlar oluyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır'la ilgili görüşleri sorulan Reçber, "Altay sorumluluk almayı seven, Fenerbahçe'ye çok katkısı olan bir kaleci. Genç yaşta kaptan oldu. Bu görevi de en iyi şekilde yerine getirdiğini görüyorum. Zaman zaman tepkiler oluyor, olacaktır da. Önemli olan bunları doğru şekilde algılayıp ilerlemesidir" cevabını verdi.

Dünya Kupası'yla ilgili görüşlerini de dile getiren eski milli kaleci, "Favorim Brezilya'ydı. Messi eski takım arkadaşımdı, benim Barcelona dönemimde altyapıdan yeni gelmişti A takıma. Brezilya olmazsa Arjantin olsun istiyordum. Messi, Pele ve Maradona'nın yanına ismini yazdırdı. Dünya Kupası'nı alarak koleksiyonunu tamamladı'' şeklinde konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin