Russell Crowe'un 'Gladyatör 2' kıskançlığı

Gladyatör filminde 'Maximus' karakterine hayat veren oyuncu Russell Crowe, Ridley Scott yönetmenliğindeki devam filmini "biraz kıskandığını" söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Russell Crowe'un 'Gladyatör 2' kıskançlığı

Yönetmen Ridley Scott, beş dalda Oscar kazanan ve başrol oyuncusu Russell Crowe’a En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandıran "Gladyatör" filmini 23 yıl sonra tekrar çekmeye hazırlanıyor. İlk filmde Maximus karakterine hayat veren oyuncu Russel Crowe, "Gladyatör"ün 2'nci filmiyle ilgili hislerini paylaştı.

Yakın zamanda çıkacak olan 'Şeytanın Düşmanı' (The Pope's Exorcist) için Collider ile bir röportaj gerçekleştiren Crowe, "Gladyatör 2"yi "biraz kıskandığını" söyledi.

Beyazperde'nin aktardığına göre, filmde görmeyi özellikle beklediği bir şey olup olmadığı sorulduğunda Crowe, filmin ayrıntılarında neler olup bittiğini gerçekten bilmediğinden ancak Scott'ın yeni filmi orijinali kadar etkili yapmak isteyeceğini bildiğinden bahsetti.

'GLADYATÖR HAYATIMI DEĞİŞTİREN BİR ŞEY'

Filmin hayatını ne kadar değiştirdiğine de değinen Crowe, başarısının ne kadar uzun ömürlü olduğunu, filmin bugün hala izlenip saygı duyulduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Bak, bu konuda gerçekten hissettiğim tek şey biraz kıskançlık, anlıyor musun? Çünkü açıkçası çok daha genç bir adamdım ve bu hayatımda çok büyük bir deneyimdi. Bu gerçekten hayatımı değiştiren bir şey. İnsanların bana ve geçimimi sağlamak için yaptıklarıma bakışını değiştirdi ve bilirsiniz, birçok büyük filmde rol aldığım için çok şanslıyım ama o film inanılmaz. İşte yıl 2023 ve o filmi 1999'da yaptık. Size garanti ederim, bu gece dünyanın bir yerinde Gladyatör televizyonda gösterilecek. Ve yaptığınız her filmde her zaman bu kadar uzun ömürlü olmuyorsunuz, bu yüzden açıkçası kalbimde özel bir yeri var."

Crowe, geçtiğimiz haftalarda katıldığı radyo programında filmde yer alıp almayacağıyla ilgili "Bana bu konuyla ilgili henüz kimse gelmedi. Yeni filmde Maximus'un ölümünden çok uzak bir geleceği işleyecekler bu nedenle beni ilgilendiren bir konu yok gibi görünüyor" demişti. 

YENİ FİLMDE BAŞROLDE PAUL MESCAL YER ALIYOR

General Maximus'un ölümünden 30 sene sonrasını anlatacak olan "Gladyatör 2" filminin kadrosunda; Paul Mescal, Denzel Washington ve Barry Keoghan yer alıyor. Filmin 22 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin