Russell Crowe'un çektiği Cem Yılmaz'ın rol aldığı filmden ilk görüntüler yayınlandı!

Russell Crowe'un yönetmenliğini yaptığı Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın rol aldığı 'The Water Diviner' filinden ilk görüntüler yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Russell Crowe'un çektiği Cem Yılmaz'ın rol aldığı filmden ilk görüntüler yayınlandı!

Russell Crowe'un yönetmenliğini yaptığı Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın rol aldığı "The Water Diviner" filminin ilk kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde Russell Crowe'un, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'a övgüler yağdırması dikkat çekti.



Çekimlerinin büyük bir kısmı Türkiye'de yapılan filmin 7 dakikalık kamera arkası görüntüleri video paylaşım sitesi Youtube'da yayınlandı. Görüntülerde filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu olan Russell Crowe, hikayeyi nasıl oluşturduğunu ve karakterleri anlatıyor. Crowe'un Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'a övgüler yağdırması dikkat çekiyor.



Kamera arkası görüntülerinde Russell Crowe, "Türk oyuncularla muhteşem bir deneyim yaşadım. General Hasan rolündeki Yılmaz Erdoğan harika iş çıkardı. Cemal'i oynayan Cem Yılmaz müthiş biri. Karakterin içerisine tamamen girebildi. Karakter neyi istediyse onu yansıtabildi" ifadelerini kullanıyor.



Kendisi ile ropörtaj yapılan Cem Yılmaz ise "Her savaş filminde kahramanlık hikâyeleri yaratılır. Bu fil öyle bir şey değil. Her şey gerçek. Karakterler, insanlar, olaylar, durumlar. Hepsi yaşanmış gerçek" şeklinde konuşuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin