Rus eşini bıçaklayarak öldürmüştü. Katil eşin yargılandığı dava ertelendi

Eskişehir'de Atilla S. adında bir şahıs, Rus uyruklu eşini 14 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet istenen Atilla S., 'Böyle olmasını gerçekten istemezdim' diyerek kendini savundu. Şahsın yargılandığı dava ertelendi.

Google Haberlere Abone ol
Rus eşini bıçaklayarak öldürmüştü. Katil eşin yargılandığı dava ertelendi
İHA

Eskişehir'in Tepebaşı İlçesi Uluönder Mahallesi’nde 31 Mart’ta yaşanan olayda 50 yaşındaki Atila S. ile 2 yıllık eşi  Rus uyruklu Elena Samsanova (55) tartışmaya başladı.

Kıskançlık sebebiyle tartışan ikili arasındaki olay büyüyerek kavgaya dönüştü.

Bunun üzerine Atilla S., eşi Elena Samsanova’yı 8’i ölümcül olmak üzere 14 bıçak darbesiyle öldürdü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olaydan sonra gözaltına alınan Atilla S., emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi, sonrasında ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci celsesinde tutuklu sanık Atila S. hazır bulundu. Duruşmaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı ile sanık avukatı katıldı.

Rus eşini bıçaklayarak öldürmüştü. Katil eşin yargılandığı dava ertelendi

"NEFRET EDİYORUM ONDAN"

Mahkeme heyeti tarafından, eşi Elena Samsanova’yı bıçakladıktan sonra 112’yi arayarak ihbarda bulunan Atila S.’nin telefon kayıtlarının incelenmesini istedi. İncelemelerden sonra çıkarılan raporda, Atila S.'nin operatörün yaraya havluyla baskı yapmasını istemesi üzerine, “Beni aldattığını öğrenince bıçakladım. Onu görmek bile istemiyorum. Nefret ediyorum ondan” dediği belirtildi.

"ÇOK ÜZGÜN VE PİŞMANIM"

Tutuklu sanık Atila S., mahkemede yaptığı savunmasında, “Bu olaydan dolayı çok üzgün ve pişmanım. Böyle olmasını istemezdim. Eşim 55 yaşındaydı, ben 50 yaşındayım. Bir ömür boyu birlikte olmak için evlenmiştik. Ben mutlu olmak için evlenmiştim. Böyle olmasını gerçekten istemezdim” dedi.

DURUŞMA 28 ARALIK'A ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanık Atila S.'nin tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı 28 Aralık’a erteledi.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin