Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor. Ruhun Duymaz dizisinin konusu nedir. Ruhun Duymaz dizisinin oyuncuları kimler?

Ruhun Duymaz başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk’in yer aldığı yaz dizisidir. İlk bölüm tarihi 24 Temmuz 2023 Pazartesi olarak belirlenen Ruhun Duymaz dizisi FOX ekranlarında yayınlanacak. Konusu ve başarılı oyuncularıyla dikkat çeken Ruhun Duymaz dizisi hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor? İşte Ruhun Duymaz dizisinin konusu ve oyuncuları.

Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor. Ruhun Duymaz dizisinin konusu nedir. Ruhun Duymaz dizisinin oyuncuları kimler?

Ruhun Duymaz romantik komedi türündeki aşk dizisidir. Ruhun Duymaz dizisinde Burcu Özberk 'Ece Çetinel' Şükrü Özyıldız ise 'Onur Karasu' rolüyle ekranlarda olacak.

Ruhun Duymaz dizisinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu üstlenecek.

Şükrü Özyıldız gözü işinden başka bir şeyi görmeyen ajanı, Burcu Özberk ise binbir hüneri ile tam bir profesyonel olan bir hırsıza hayat verecek. Peki Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor? İşte Ruhun Duymaz dizisinin konusu ve oyuncuları.

RUHUN DUYMAZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Genç yaşında daire başkanlığına terfi etmiş başarılı bir ajan olan Onur Karasu bir süredir Türkiye'nin en büyük kuyumculuk şirketinin sahibi Civan Koral'ın peşindedir. Koral Mücevherat'ı kirli işleri için kullanan Civan suç örgütünün Türkiye temsilcisidir. Civan'ın yasa dışı işlerinin belgelerini evinde sakladığını düşünen Onur, eve girebilmek için Civan'ın kardeşi Hilal ile sevgili olur.

Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor. Ruhun Duymaz dizisinin konusu nedir. Ruhun Duymaz dizisinin oyuncuları kimler?

Civan'ın yurt dışına yerleşeceğini öğrenen Onur belgelere bir an önce ulaşabilmek için Hilal'e evlenme teklifi eder. Nişan günlerinde kasayı açmak ve nişanda Civan'ı tutuklamayı hayal eden Onur, Hilal'in yakın arkadaşı Ece'yi hesaba katmayı unutmuştur. Ece, Onur'un yaptıklarını çözmeye çalışırken Onur tarafından yakalanmasıyla işler değişir. Gece ile gündüz kadar farklı olan onur ve Ece birlikte çalışmak zorunda kalacaktır.

RUHUN DUYMAZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Burcu Özberk / Ece Çetinel

Şükrü Özyıldız / Onur Karasu

Tuğrul Tülek / Civan Koral

Aslı Sümen / Hilal

Şehsuvar Aktaş / Müfit

Zuhal Gencer / Handan

Ülkü Duru / Ayla

 

Etiketler Ruhun Duymaz
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin