Ruhi Sarı: Fotoğraf çektirirken utanıyorum

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Hadi Be’nin konuğu başarılı oyuncu Ruhi Sarı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ruhi Sarı: Fotoğraf çektirirken utanıyorum

Konya’da okuduğu okula 5 yıl sonra tekrar gittiğinde büyük bir sevgiyle karşılaştığını ve bu sevgiyi kaybetmekten çok korktuğunu söyleyen Ruhi Sarı “ Konya’da okuduğum okula 5 yıl sonra tekrar gittim. Okula girer girmez kendimce anlam veremediğim şekilde çok büyük bir sevgiyle karşılaştım. Bu sevgiyi gördükten sonra artık korkuyorum.  Ya insanların bu sevgisini kaybedersem diye” dedi.



Futbolculuk Bana Göre Değil



Gençlik yıllarında futbolcu olmayı çok istediğini ancak daha sonra kendisi için uygun olmadığını düşündüğünü söyleyen Ruhi Sarı “ İlkokulda sürekli oyuncu olmak istiyordum ve bunu başardım. Ben hayal kurmaktan öte kendimi ifade etmek istiyorum. Zorunlu olduğum bir mesleği yapmak istemedim. Futbolcuda olmak istemiştim ama bana göre değilmiş bunu anladım” dedi.



Artık Fevri Değilim



Çocuğu olmadan önce trafikte el frenini çekip kavga etmek için indiğini söyleyen Ruhi Sarı “ Çocuğum olduktan sonra fevri olmayı bıraktım. Trafikte sinirlenince el frenini çekip arabadan inerdim. Şimdi tamam kardeşim haklısın diyorum ve gidiyorum” dedi.



Fotoğraf Çektirirken Utanıyorum



Utangaç birisi olduğunu yüksek sesle konuşamadığını ve fotoğraf çektirirken kasıldığını söyleyen Ruhi Sarı “ Utangaç birisiyim. Dışarıda yüksek sesle konuşamam. Fotoğraf çektirmek isteyenler olduğunda herkes bize bakıyor düşüncesiyle kasılıyorum” dedi.



 


Etiketler ruhi su hadi be
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin